ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κέρδισε 10 σετ μακιγιάζ από τη La Roche-Posay

Το no-makeup look είναι η πιο hot τάση για το μακιγιάζ και αυτή τη σεζόν. Καθαρή επιδερμίδα, χωρίς ατέλειες και απόλυτα φυσική λάμψη είναιι αυτό που χρειάζεσαι για το καλοκαίρι.

Το καλοκαιρινό σου νεσεσέρ εκτός από την αντηλιακή προστασία χρειάζεται ένα προϊόν που θα σου φανεί χρήσιμο τόσο στο μακιγιάζ της πόλης όσο και στου νησιού, όπως για παράδειγμα μία καλυπτική πούδρα με spf. Φυσικά δεν πρέπει να λείπει και το mascara για να τονίσεις το βλέμμα σου και να είσαι έτοιμη να απολαύσεις το καλοκαίρι!

Η La Roche-Posay έχει στην καλοκαιρινή της συλλογή ότι ακριβώς χρειάζεσαι για να αποκτήσεις το απόλυτο no-makeup look. To make-up σε μορφή compact πούδρας Toleriane Teint Mineral Compact Powder και η Respectissime Volume Mascara είναι τα δύο βασικά Makeup products που πρέπει οπωσδήποτε να έχει το summer makeup kit.

Η πούδρα Toleriane Teint Mineral Compact Powder είναι ιδανική για κανονικό, μικτό – λιπαρό δέρμα και δέρμα με τάση ακμής, έχει spf 25 και χαρίζει άμεσα ομοιόμορφο ματ αποτέλεσμα, μειώνοντας τις ατέλειες. Οι 3 διαφορετικές αποχρώσεις της θα σου αφήσουν την αίσθηση ενός καθαρού δέρματο, όποιος κι αν είναι ο τόνος της δικής σου επιδερμίδας. Κι επειδή κανένα μακιγιάζ δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς mascara, η La Roche-Posay έχει στη συλλογή της την  Respectissime Volume Mascara για βλεφαρίδες με όγκο που δεν βαραίνουν.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και γίνε μία από τις 10 τυχερές που θα κερδίσουν ένα σετ μακιγιάζ -1 Toleriane Teint Mineral Compact Powder & 1 Respectissime Volume Mascara- από τη La Roche-Posay. Ότι χρειάζεται το καλοκαιρινό σου νεσεσέρ!

*Οι νικήτριες θα ενημερωθούν με mail μετά τη λήξη του διαγωνισμού