ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κέρδισε 2 συλλεκτικές συσκευές καθαρισμού προσώπου Clarisonic

H Clarisonic δε θέλει πολλές συστάσεις. Είναι πρωτοπόρος στον επαγγελματικού επιπέδου καθαρισμό με τη δύναμη της τεχνολογίας των ηχητικών κυμάτων και πολύ γρήγορα έγινε η Νο 1 συσκευή καθαρισμού που συνιστούν κορυφαίοι δερματολόγοι και αισθητικοί στην Αμερική.

Αν θέλεις επιτέλους να αποκτήσεις τη δική σου συσκευή καθαρισμού Clarisonic και μέσα από 60” την ημέρα να αποκτήσεις πιο υγιή και νεανική επιδερμίδα, δεν έχεις παρά να μπεις στον σούπερ διαγωνισμό που έχουμε για σένα.

Κάνε δική σου μια από τις συσκευές Mia2 που κυκλοφορούν αυτές τις γιορτές και έχουν σχέδια του μοναδικού Keith Haring, πραγματικού οραματιστή που αγαπήθηκε όσο λίγοι καλλιτέχνες χάρη στα γεμάτα δυναμισμό και ενέργεια έργα του. Ο ακτιβισμός πρωταγωνίστησε στα έργα του και επηρέασε τα μηνύματα που μετέδιδε μέσα από αυτά μέχρι το θάνατό του από AIDS το 1990.

Το επαναφορτιζόμενο Mia 2 είναι πλήρως αδιάβροχο και συνεπώς ιδανικό για χρήση στην μπανιέρα ή στο ντους.

Μπες στο διαγωνισμό με όσους περισσότερους τρόπους μπορείς!

Η συλλεκτική σειρά αποτελείται από δυο συσκευές Mia 2, LOVE και DANCE, κάθε μια με ένα διαφορετικό από τα θρυλικά σχέδια του Keith Haring. Σε αντίθεση με τις συσκευές περιστροφικής κίνησης, το Mia 2 πάλλεται εμπρός και πίσω με μια συχνότητα που παράγει περισσότερες από 300 κινήσεις το δευτερόλεπτο, για να απομακρύνει απαλά τους ρύπους από την επιδερμίδα και τους πόρους.

Έχει αποδειχτεί κλινικά ότι καθαρίζει την επιδερμίδα 6 φορές καλύτερα από τον απλό καθαρισμό με τα χέρια.

Ο καθαρισμός είναι τόσο αποτελεσματικός που η επιδερμίδα απορροφά καλύτερα τις κρέμες, τα serum και τα ενυδατικά προϊόντα. Τα κλινικά αποτελέσματα καταδεικνύουν σύσφιξη των πόρων, εξασθένιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων και βελτίωση του τόνου της επιδερμίδας. Έχει αποδειχτεί ασφαλές για χρήση έως και 2 φορές την ημέρα, ακόμα και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

Κάθε συσκευή διαθέτει μια συλλεκτική συσκευασία που παρουσιάζει το σχέδιο της συσκευής που υπάρχει στο εσωτερικό. Επίσης περιλαμβάνει μια ειδική αδιάβροχη θήκη καλλυντικών με το σχέδιο Love στο εξωτερικό και το Dance στο εσωτερικό της. Μέσα στην αδιάβροχη θήκη θα βρεις ακόμη:

– Κεφαλή Καθαρισμού για ευαίσθητες επιδερμίδες

– Προϊόν καθαρισμού 30ml.

– Φορτιστής τύπου pLink™

Η Clarisonic είναι περήφανη, για τη συνεργασία με το Ίδρυμα Keith Haring και τη δημιουργία της πρώτης αυτής συλλεκτικής σειράς συσκευών με καλλιτεχνική υπογραφή. Ο συνιδρυτής της Clarisonic, Dr. Robb Akridge έχει αφιερώσει μια δεκαετία στην έρευνα ενάντια στον ιο του HIV/AIDS. “Το δικό του πάθος εμπνέει όλους μας και μας γεμίζει ενθουσιασμό για αυτή τη νέα συνεργασία που προωθεί το μήνυμα της συμπόνιας μέσω της τέχνης του Keith Haring” λέει ο Dr. Robb και συνεχίζει “Πριν γίνω ένα από τα ιδρυτικά στελέχη της Clarisonic, πέρασα 10 χρόνια ταξιδεύοντας τον κόσμο σαν ερευνητής για τον ιό HIV/AIDS. Αυτή η εμπειρία, με άλλαξε για πάντα. Η συνεργασία μας με το ίδρυμα Keith Haring έχει τόσο μεγάλη σημασία, όχι μόνο για εμένα αλλά και για όλους εμάς στην Clarisonic. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μεταφέρουμε τόσο το έργο του Keith Haring όσο και το μήνυμά του για συμπόνια, παγκοσμίως”.