ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κερδίστε 2 εκπληκτικά 4G Smartphones

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, o Νο1 Προορισμός* για Smartphones 1 , προσφέρει σε δύο τυχερές αναγνώστριες του Ladylike.gr 2 εκπληκτικά Smartphones: ένα MLS Diamond 4G Fingerprint αξίας 299€, και ένα MLS Energy 4G αξίας 249€, που εντυπωσιάζουν με τις μοναδικές τους επιδόσεις και δυνατότητες.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό!

 

Δύο μοντέρνα Smartphones για να σερφάρετε στο Internet με απίστευτες ταχύτητες, να μαθαίνετε αμέσως τα νέα των φίλων σας και να κατεβάζετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές πιο γρήγορα από ποτέ, χάρη στο 4G δίκτυο της COSMOTE, το Νο1 δίκτυο σε πληθυσμιακή κάλυψη που φτάνει το 85%. Για να είστε πάντοτε online, όπου κι αν βρίσκεστε.

Κατασκευασμένο από αλουμίνιο, με κομψό και minimal design, το MLS Diamond 4G Fingerprint ξεχωρίζει για τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος που διαθέτει στην πίσω όψη, προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια και εύκολη πρόσβαση με ένα άγγιγμα. Έχει, επίσης, μεγάλη οθόνη 5’’ sAMOLED, 2GB μνήμη RAM, αλλά και κύρια κάμερα 13MP και εμπρόσθια 5ΜP. Για να απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ημέρας, αποτυπώνοντας μοναδικές φωτογραφίες και να τις μοιράζεστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το MLS Energy 4G, με αντιθαμβωτική οθόνη ΗD 5’’ IPS που μειώνει τις αντανακλάσεις του φωτός, ενώ ξεχωρίζει και για την πανίσχυρη μπαταρία 4000mAh που διαθέτει, με σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας για μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης. Το MLS Energy 4G διαθέτει, ακόμα, κύρια κάμερα 13MP με LED flash και εμπρόσθια κάμερα 8ΜP για ολοζώντανες φωτογραφίες, βίντεο υψηλής ευκρίνειας και μοναδικές selfies.

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ θα βρείτε την μεγαλύτερη 4G γκάμα Smartphones στην ελληνική αγορά, τα οποία μπορείτε να συνδυάσετε με το αξεσουάρ που σας ταιριάζει, μέσα από μια μεγάληποικιλία, στον Νο1 Προορισμό* για αξεσουάρ.

Δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του ΜLS Diamond 4G Fingerprint εδώ και του ΜLS Energy 4G εδώ.

*Ο Νο1 προορισμός προκύπτει από έρευνες καταναλωτών και αφορά πρόθεση επίσκεψης και αγοράς.