ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κερδίστε 5 πακέτα XL-S Medical. Το Νo.1 προϊόν αδυνατίσματος

Το Ladylike.gr σας προσφέρει 5 πακέτα XL-S Medical για να γίνει το αδύνατισμα παιχνιδάκι. Δηλώστε συμμετοχή και κερδίστε το Νo.1 προϊόν αδυνατίσματος στην Ευρώπη στο χώρο του φαρμακείου.

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό με όσους περισσότερους τρόπους μπορείτε

 

Οι νικήτριες θα ανακοινωθούν στη σελίδα του Ladylike.gr στο Facebook την Τρίτη 09/09/14

 

Το αδυνάτισμα γίνεται παιχνίδι. Η Κατερίνα Ζαρίφη, 11 γυναίκες, 3 άνδρες και το XL-S Medical, το απόλυτα φυσικό σκεύασμα διαχείρισης του σωματικού βάρους της Omega Pharma, έρχονται να αποδείξουν ότι μπορεί κάποιος να χάσει έως και 3 φορές περισσότερο βάρος απ’ ότι μόνο με δίαιτα.

Το προϊόν έκπληξη της Omega Pharma, το XL-S Medical, που έχει καθιερωθεί ως Νo.1 προϊόν αδυνατίσματος στην Ευρώπη στο χώρο του φαρμακείου, κάλεσε καθημερινούς ανθρώπους να λάβουν συμμετοχή στο πρόγραμμα ”ΜΑΖΙ στο αδυνάτισμα με το XL-S Medical”. Ανάμεσα σε 1.750 άτομα που δήλωσαν συμμετοχή στη σελίδα του στο Facebook, επιλέχθηκαν 11 γυναίκες και 3 άνδρες, οι οποίοι, ΜΑΖΙ με την Κατερίνα Ζαρίφη, θα χάσουν βάρος, φτάνοντας στον επιθυμητό στόχο για καθένα ξεχωριστά.

 

Σκοπός του προγράμματος ”ΜΑΖΙ στο αδυνάτισμα με το XL-S Medical” είναι η ενημέρωση γυναικών και ανδρών που επιθυμούν να ελέγξουν το βάρος τους, ότι μπορούν να το πραγματοποιήσουν χάρη στο XL-S Medical, το 100% φυσικό και κλινικά ελεγμένο προϊόν αδυνατίσματος που διατίθεται σε μορφή δισκίου ή stick μιας δόσης. Πρόκειται για σύμπλεγμα ινών οργανικής, φυτικής προέλευσης από φραγκοσυκιά, δρα μηχανικά και χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες.

Οι 14 συμμετέχοντες φωτογραφήθηκαν πριν την έναρξη του προγράμματος. Δείτε στιγμιότυπα