ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κερδίστε ένα Windows Tablet

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και αποκτήστε κάτι περισσότερο από ένα συνηθισμένο tablet. Αξιοποιήστε την παραγωγικότητα ενός υπολογιστή, με την ψυχαγωγία που σας προσφέρει ένα tablet,στην ίδια συσκευή.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό με όσους περισσότερους τρόπους μπορείς

 

Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 9 Δεκεμβρίου με email

Τα νέα Windows tablets έχουν τις δυνατότητες ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή στο μέγεθος ενός tablet.Διαθέτουν θύρες USB ή mini USB, οι οποίες σας δίνουν τη δυνατότητα να συνδέσετε εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, έχοντας με αυτόν τον τρόπο πρόσβαση σε ταινίες και φωτογραφίες, καθώς και εκτυπωτές και πληκτρολόγια, δημιουργώντας το ιδανικό περιβάλλον εργασίας και διασκέδασης ταυτόχρονα.

Επιπλέον, τα νέα Windows, σας επιτρέπουν να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, όπως για παράδειγμα, να παρακολουθείτε μια ταινία ενώ παράλληλα στέλνετε ένα email. Ακόμη, με την ετήσια συνδρομή σε Office 365 Personal που περιλαμβάνεται στα νέα Windows tablets, όλες οι δημοφιλείς εφαρμογές του Office (Word, Excel, Power Point, OneNote, Outlook κτλ) είναι στο χέρι σας ανά πάσα στιγμή.

 

Ο συγχρονισμός και η διανομή εγγράφων μεταξύ συσκευών με Windows είναι γρήγορος και εύκολος, καθιστώντας τη συσκευή ιδανική για να παρακολουθείτε τη δουλειά ενώ είστε μακριά από το γραφείο, ή για να μεταφέρετε media σε PC για μεγαλύτερη ψυχαγωγία. Με δωρεάν 1 TB online αποθηκευτικού χώρου στο Onedrive**, μπορείτε ελεύθερα να αποθηκεύσετε, μοιραστείτε και να έχετε πρόσβαση στα αρχεία σας οπουδήποτε.

Μπορείτε να έχετε όλα τα παραπάνω με το νέο Toshiba Encore Mini WT7-C, 7”  Windows tablet, εξοπλισμένο με εμπρόσθια κάμερα και 2MP οπίσθιας κάμερας – που σας βοηθούν να απαθανατίσετε τον κόσμο σας εύκολα. Επίσης, μπορείτε να συνδεθείτε εύκολα με φίλους ή συναδέλφους, αφού διατίθεται με 60 Skype world minutes το μήνα** για να μιλάτε με σταθερά σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο!

**Περιλαμβάνεται ένας χρόνος Office 365 Personal . Η ενεργοποίηση του Office απαιτείται σε 6 μήνες από την ημερομηνία ενεργοποίησης των Windows. Η συνδρομή περιλαμβάνει 60 world minutes το μήνα στο Skype και 1TB στο OneDrive