ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κερδίστε μία beauty day στο Αssai αξίας 150€

Το Ladylike.gr και το Αssai κάνουν δώρο σε 3 νικήτριες μία beauty day περιποίησης προσώπου και σώματος αξίας 150€ έκαστη. Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε. Δεν είναι να χάνεις τέτοιες ευκαιρίες.

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό με όσους περισσότερους τρόπους μπορείτε

Οι νικήτριες θα ανακοινωθούν στη σελίδα του Ladylike.gr στο Facebook την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου

Δε νομίζεις πως έχει έρθει η ώρα να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου; Πρέπει να σε περιποιηθείς και να κάνεις το σώμα σου να χαλαρώσει. Πρέπει να αποσυμπιέζεσαι, δε γίνεται αλλιώς.

Στο Αssai beauty experience & Spa θα μπορέσεις να απολαύσεις τις ιδιαίτερες φροντίδες του προσωπικού. Μπορείτε να απολαύσετε τις εξαιρετικές signature θεραπείες, που αναφέρονται σε θεραπείες προσώπου και θεραπείες σώματος.

Το πρόγραμμα θα προσαρμοστεί στις δικές σας προσωπικές ανάγκες για στοχευμένη δράση. Έχοντας σαν βάση την επιστήμη της κλασσικής κοσμητικής και ιατρικής αισθητικής, την αρωματοθεραπεία, τη βοτανολογία και τις αρχές της ολιστικής προσέγγισης, το εξειδικευμένο προσωπικό του Αssai, θα σας προτείνει τρόπους θεραπείας και μια σειρά από προϊόντα ομορφιάς, που συμβάλλουν στη συνολική υγεία του δέρματος.

Εμείς πήγαμε, δοκιμάσαμε και τρελαθήκαμε. Σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

 

Αssai beauty experience & Spa

Κηφισίας & Δελφών 5, 15233, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 1705 8261

Email: [email protected]