ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κερδίστε το βιβλίο “Γλυκιά καταστροφή”

Το Ladylike.gr σας κάνει δώρο 2 βιβλία "Γλυκιά καταστροφή" της Jamie McGuire από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Δείτε το ολοκαίνουργιο site των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ για τους νέους.

Πάρτε μέρος με όσους περισσότερους τρόπους μπορείτε

 

Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου στη σελίδα του Ladylike.gr στο Facebook

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η Άμπι Αμπερνάθι δεν πίνει, δεν βρίζει, ντύνεται πολύ συντηρητικά και δουλεύει σκληρά. Πιστεύει ότι έχει θάψει το σκοτεινό παρελθόν της αλλά όταν πάει στο κολέγιο για να ξεκινήσει τις σπουδές της τα πράγματα ανατρέπονται. Θα γνωρίσει τον Τράβις Μάντοξ.

Ακαταμάχητος καρδιοκατακτητής αλλά επικίνδυνος, περνά τα βράδια του παλεύοντας σε παράνομους αγώνες για να βγάλει χρήματα. Θα αντισταθεί στη γοητεία του και τότε ο Τράβις θα την παγιδεύσει μ’ ένα απλό στοίχημα: αν χάσει ο Τράβις, θα απέχει από το σεξ για ένα μήνα, ενώ αν χάσει η Άμπι, θα μείνει στο διαμέρισμά του ως συγκάτοικός του για ένα μήνα. Βέβαια, ο Τράβις δεν υποψιάζεται καν ότι βρήκε τον δάσκαλό του και ότι πίσω από το παρουσιαστικό του καλού κοριτσιού η Άμπι κρύβει μια πολύ δυναμική προσωπικότητα.

Ένταση, αγωνία και νεανικός έρωτας σε ένα εθιστικό κοκτέιλ.

Τι έγραψαν οι αναγνώστες του βιβλίου

Η Γλυκιά καταστροφή είναι ένα αδιανόητα εθιστικό βιβλίο. Σέξι, αγωνιώδες, τέλειο!

Jessica Parker, συγγραφέας

Το αγαπημένο μου λαβ στόρι με μια δόση μαζοχισμού.

Nightly reading review

Το πιο εθιστικό βιβλίο μετά το Twilight.

Maryse’s bookblog

Σε κάνει να εύχεσαι να μην ήταν απλώς βιβλίο αλλά πραγματικότητα.

Katie

Νιώθεις σαν να ζεις ο ίδιος το λαβ στόρι.

India

Μαγευτικό.

Bella

Η Jamie McGuire

Η αμερικανίδα Jamie McGuire με το βιβλίο της Γλυκιά καταστροφή (Beautiful disaster) αποτελεί εκδοτικό φαινόμενο. Συγγραφέας μιας ακόμα δημοφιλούς τριλογίας, εξέδωσε μόνη της αυτό το μυθιστόρημα σε μορφή e-book τον Μάιο του 2010.

Το βιβλίο διαγράφει σταθερά ανοδική πορεία και η φήμη του από στόμα σε στόμα το εκτοξεύει στην κορυφή των ευπώλητων του Amazon, των New York Times και της εφημερίδας USA Today. Πρόσφατα τα δικαιώματα του βιβλίου αποκτήθηκαν από τον εκδοτικό οίκο Simon and Schuster στην Αμερική και πλέον κυκλοφορεί με τη σφραγίδα ενός εκδοτικού κολοσσού, ενώ το ίδιο έσπευσε να κάνει και η κινηματογραφική εταιρεία Warner, η οποία θα μεταφέρει το βιβλίο στον κινηματογράφο.

H Jamie McGuire ζει στην Οκλαχόμα με τα παιδιά και τον άντρα της τον Τζεφ, ο οποίος είναι καουμπόης, σ’ ένα ράντσο 10 εκταρίων, ενώ έχουν τέσσερα άλογα, τέσσερις σκύλους και μια γάτα.

Παραλαβή βιβλίων

Οι κάτοικοι Αττικής  μπορούν να περάσουν να παραλάβουν το αντίτυπό τους από τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118), καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και το Σάββατο έως τις 3 το μεσημέρι.

Οι νικητές  που κατοικούν στη Θεσσαλονίκη μπορούν να περάσουν να παραλάβουν το αντίτυπό τους από το ΟΞΥΓΟΝΟ (Ολύμπου 81), καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και το Σάββατο έως τις 3 το μεσημέρι (εκτός Δευτέρας). Τέλος, στους κατοίκους επαρχίας η αποστολή θα γίνει δωρεάν μέσω courier.