ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

Χάσε κιλά με ένα χαλαρωτικό spa aromatique. Κι όμως γίνεται

Επεισόδιο αδυνάτισμα μέρος τρίτο. Εμείς συνεχίζουμε ακάθεκτες. Η μάχη με τα κιλά, την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος θα μας έβρισκε νικήτριες.

Το Bikini Battle σε πλήρη εξέλιξη. Να πέφτουν τα στοιχήματα. Παλιούρα ή Δημά; Δημά ή Παλιούρα; Ποιο από τα δύο αυτά βασανισμένα κορμιά θα βάλει πρώτο μπικίνι και θα βγει στην παραλία;

Πήγαμε στο Assai. Στους δικούς μας ανθρώπους. Στα κορίτσια που μας καταλαβαίνουν όταν κοιτάμε μπούτι και μας πιάνει μία ζαλάδα.

Χρειαζόμασταν λίγη ξεκούραση. Μία χαλάρωση. Χωρίς βέβαια να παρεκκλίνουμε του στόχου. Γίνεται εμείς να είμαστε χαλαρές και κυρίες και ταυτόχρονα να χάνουμε πόντους και να απαλλαγούμε από την κυτταρίτιδα.

Ναι; Η μαγική λέξη είναι Spa Αromatique Slimming. Το ακούσαμε και τρέξαμε. Η μάχη είναι πραγματική και έχουμε και αποδείξεις. Οn your mark, get set, go

 

Μάριον – Μέρα 3η

Eπειδή λοιπόν είχα κουραστεί τη μία να με δένουν με καλώδια, την άλλη να μου κάνουν αυτό το cavitation με τον υπέρηχο που μου πατάει ένα πολύ ευαίσθητο κουμπί του εγκεφάλου μου κι εφόσον ήξερα πως έχουν κι άλλα πράγματα να δοκιμάσω, αποφάσισα πώς αυτή τη φορά, θέλω ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΡΜΑΡΑ, να φύγω και εντελώς ξαλαφρωμένη από άγχος και στρες. Να χαλαρώσω βρε παιδί μου.

Ενημερώθηκα λοιπόν πως αυτό που ζητώ λέγεται ολιστική θεραπεία. Εσύ το απολαμβάνεις, κι εκείνο παράλληλα σε βοηθά να αδυνατίσεις. Sounds more than interesting!

Kαθώς λοιπόν εγώ ξάπλωσα την ομολογουμένως αδυνατισμένη κορμοστασιά μου, μου έριξαν παντού αιθέρια έλαια, μου έκαναν peeling και μασάζ και όλα αυτά περιείχαν συστατικά τα οποία βοηθούν τη λέμφο (σ.σ. όπου ακούς ”λέμφο” είναι κάτι καλό που καταπολεμά την κυτταρίτιδα) και την απομάκρυνση των οιδημάτων, δηλαδή ουσιαστικά η μαγική λέξη εδώ είναι η λιπόλυση = το αδυνάτισμα.

 

Το μασάζ φυσικά ήταν μια μοναδική στιγμή αποθέωσης, οπού νιώθεις όλη την ενέργεια να ρέει σε όλο σου το κορμί, ενώ παράλληλα τα ευεργετικά συστατικά από τα αιθέρια έλαια διεισδύουν στο δέρμα.

Το αποκορύφωμα ήταν όταν η Ειρήνη με άλειψε με μια μάσκα που ”πάγωσε” και σταθεροποιήθηκε πάνω στο δέρμα μου, ώστε να ”εγκλωβίσει” τις μαγικές ουσίες μέσα στον οργανισμό μου. Ενώ οι ρυθμοί της καθημερινότητας έπεφταν, παράλληλα η μάσκα αυτή ενεργοποιούσε την παραγωγή μιας ορμόνης με το υπέροχο όνομα ”λεπτίνη”. Γιατί λέγεται έτσι; Μα φυσικά γιατί βοηθά μια γυναίκα να ”λεπτύνει”. Ή απλά έτσι μου άρεσε εμένα να το έχω στο μυαλό μου. (Εντάξει σε γενικές γραμμές αυτό κάνει, αλλά με τους επιστημονικούς όρους δεν τα πάω και πολύ καλά, οπότε κρατήστε το λογοπαίγνιο).

 

Αφού πέρασε αρκετή ώρα, 20 με 30 λεπτά και είχα γίνει αλοιφή, με σκούπισαν, με καθάρισαν, έκανα το ντουζάκι μου κι έφυγα με την ίδια χαρά όπως όταν χτυπούσε το κουδούνι για το σχόλασμα στο σχολείο. Και μάλλον λίγο πιο αδύνατη. Στο στενό το τζιν θα φανούν όλα.

Δέσποινα- Μέρα 3η

Μία φορά κι έναν καιρό υπήρχε μία ορμόνη που την έλεγαν λεπτίνη. Ό,τι κι αν έτρωγες αυτή περνούσε και σε αδυνάτιζε στο λεπτό. Από εκεί πήρε και το όνομά της. Είναι η αγαπημένη μου. Τώρα τελευταία την έμαθα αλλά όπου σταθώ κι όπου βρεθώ το όνομά της λέω.

Είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια ορμόνη κι εγώ να μην είχα ενημερωθεί. Κορμάκια σαν και το δικό μου πρέπει να είναι ενημερωμένα. Η Γεωργία και η Ειρήνη μου άνοιξαν τα μάτια. Στην αρχή πίστεψα πως είναι λογοπαίγνιο αλλά τελικά κορίτσια μου υπάρχει.

 

Δεν ήταν να τη μάθω. Δε γίνεται αγαπητές μου να υπάρχει τέτοιο πράγμα στον οργανισμό μου κι εγώ να κάθομαι αμέριμνη τρώγοντας γιουβετσάκι. Θα ενεργοποιηθεί και θα πω κι ένα τραγούδι.

Η τρίτη μέρα στο Assai για να κάνω Spa Αromatique Slimming. Καλό το cavitation και η οξυγονοθεραπεία αλλά κουράστηκα κομματάκι. Εγώ να μη χαλαρώσω λίγο; Και επειδή είμαι και άνθρωπος (πάνω από όλα) δέχτηκα να το κάνει και η Παλιούρα. Κάθε φορά την έβλεπα με τα καλώδια, τη λυπήθηκε η ψυχή μου.

Ολιστική θεραπεία από τις λίγες. Η απόλυτη χαλάρωση σε συνδυασμό με απώλεια βάρους. Άγιε μου Βασίλη αν με διαβάζεις τα Χριστούγεννα στην κάλτσα μη βάλεις τίποτα. Εγώ το δώρο μου το έλαβα.

 

Τι ήταν κι αυτό; Μασάζ με αιθέρια έλαια Essences Minceur και κάπου εκεί μετά τα πέντε λεπτά είχα ξεχάσει τη διεύθυνση του σπιτιού μου. Και δε σταματάμε εδώ.

Έρχεται η μάσκα Elastomasque που καταπολεμά την κατακράτηση και την ανεπιθύμητη κυτταρίτιδα και θέλω να βγω, να το φωνάξω, να το πω.

Δροσερή στην αρχή και με ωραίο χρώμα για να χορτάσει και το μάτι. Απλώθηκε σε πόδια και κοιλιά και μετά από λίγο έγινε σαν λαστιχένια μάσκα. Θα μπορούσα να είμαι μία σούπερ ηρωίδα που πολεμά το κακό στον κόσμο, αλλά αρκέστηκα στον πόλεμο με τον φλοιό πορτοκαλιού.

 

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Assai: Κηφισίας και Δελφών 5