ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Να πώς θα ξυπνάς χαρούμενη κάθε πρωί

Πόσες είναι οι φορές που κοιμάσαι ένα ολόκληρο 8ωρο, περιμένοντας να γεμίσεις μπαταρίες και ξυπνάς το πρωί νιώθοντας ένα πτώμα; Σίγουρα σου έχει συμβεί περισσότερες από μία φορές. Βρήκαμε τον τρόπο για να πάψει να σου συμβαίνει πια.

Δυστυχώς ο καφές δεν είναι πάντα ο τρόπος να ξυπνάς το πρωί και να κάνεις τα μάτια σου να δείχνουν πιο ξεκούραστα. Ο απόλυτος τρόπος λοιπόν σύμφωνα με την δασκάλα διαλογισμού, Kelly Morris, δεν περιλαμβάνει καν καφεΐνη, μονάχα λίγη Beyonce.

Ξεκίνα λοιπόν κάθε σου μέρα χορεύοντας. “Οι σκέψεις και τα συναισθήματα που έχουμε ακριβώς μόλις ξυπνήσουμε είναι συνήθως εκείνα που καθορίζουν τη διάθεσή μας για ολόκληρη τη μέρα. Ο χορός είναι ένας τέλειος τρόπος για να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί μέσα στη μέρα σου”.

Η δυνατή μουσική δεν είναι μόνο ένας εξαιρετικός τρόπος να σηκωθείς το πρωί, αλλά με την κίνηση, το αίμα ρέει πιο εύκολα και επικεντρώνεται στους μύες που ήταν δύσκαμπτοι όλη νύχτα”, εξηγεί η Morris. Κι αν έχεις συγκάτοικο ή περίεργο γείτονα, απλά βάλε τ’ ακουστικά σου!

Κι εδώ δες την ίδια την Kelly Morris να κάνει πράξη τη συμβουλή της.

. How we do it after the Infinity Call I'm the lyrical gangta…. #meditation#guidedmeditation#yoga#chakra#enlightenment#gaia#divinefeminine#earth#howtostaysane#thisis50#yourhappinessisonYOU

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστηςK E L L Y M O R R I S (@theinfinitycall) στις