ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

Τελικά οι τροφές που καταναλώνεις επηρεάζουν τη γεύση του κόλπου σου;

Η υγεία του κόλπου σου εξαρτάται από πολλά πράγματα και σίγουρα έχεις ακούσει ότι και η διατροφή σου παίζει σημαντικό ρόλο στη μυρωδιά αλλά και στη γεύση του. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο ανανάς και ο χυμός του κάνει πιο γλυκιά τη γεύση του- κάτι που επιβεβαιώνουν η Kim και η Kourtney Kardashian (το είχαν δηλώσει στο ριάλιτι!).

Τελικά όμως ισχύει ή όχι αυτό; Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια επιστημονικά τεκμηριωμένη απάντηση για το θέμα ούτε έχουν γίνει κάποιες έρευνες που να αποδεικνύουν την οποιαδήποτε σχέση διατροφής- μυρωδιάς/γεύσης κόλπου. Ωστόσο η Jessica O’Reilly, σεξολόγος του Astroglide.com υποστηρίζει ότι υπάρχει μια δόση αλήθειας σε αυτή την είδηση.

Όπως λέει και η ίδια αρκετοί πελάτες της έχουν δηλώσει ότι τρώγοντας πιο γλυκά φρούτα άλλαξε η γεύση του κόλπου τους στο πιο γλυκό σε αντίθεση  με εκείνους που καπνίζουν, πίνουν καφέ και τρώνε τροφές με συντηρητικά. Η O’Reilly επίσης σημειώνει ότι η αλλαγή παρατηρείται για 2- 4 μέρες, σύμφωνα πάντα με τους ανθρώπους που έχουν συζητήσει μαζί της αυτό το θέμα. Μήπως ήρθε η ώρα να γίνει μια σοβαρή έρευνα για να ξέρουμε βρε παιδί μου τι να τρώμε και εμείς; Λέμε τώρα.