ΓΑΜΟΣ

Οικονομικές μπομπονιέρες γάμου

Το Weddingplan.gr σε συνεργασία με το Ladylike.gr σας δίνουν tips και συμβουλές για την ωραιότερη μέρα της ζωής σας.

Οι μπομπονιέρες είναι αυτό που μένει ως δώρο στους καλεσμένους μας. Για αυτό η επιλογή της κατάλληλης μπομπονιέρες είναι δύσκολη αφού θέλουμε να μας αντιπροσωπεύει απόλυτα. Διάβασε τις παρακάτω συμβουλές για να έχεις όμορφες μπομπονιέρες σε πιο οικονομικές όμως τιμές.

Στα καταστήματα

Τα καταστήματα με είδη γάμου συνήθως υπερχρεώνουν για τις μπομπονιέρες. Τόσο το τούλι όσο και τα κουφέτα κοστίζουν λίγο, οπότε οι τιμές που χρεώνονται οι μπομπονιέρες είναι υπερβολικές σε τέτοια καταστήματα. Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και στα ηλεκτρονικά καταστήματα με σπάνιες εξαιρέσεις όπου μπορείς να βρεις πολύ καλές τιμές.

Τοπική αγορά

Τα καταστήματα μιας τοπικής αγοράς συνήθως διαθέτουν πιο λογικές τιμές από τις μεγάλες αλυσίδες. Κάνε μια έρευνα αγοράς πριν αγοράσεις οτιδήποτε ώστε να ξέρεις που κυμαίνονται οι τιμές για αυτό που ψάχνεις.

Ποσότητα

Όσο περισσότερες μπομπονιέρες αγοράσεις τόσο το καλύτερο. Τα περισσότερα καταστήματα κάνουν μέχρι και 20% έκπτωση αν αγοράσεις μεγάλη ποσότητα! Διαφορετικά, αν κάνεις μικρό γάμο, είναι προτιμότερο να αγοράσεις τα κουφέτα, το τούλι και ό,τι άλλο υλικό θέλεις και να μαζέψεις τις φίλες σου για να τις φτιάξετε μόνες σας!

Εναλλακτικές ιδέες

Εάν το budget σου είναι περιορισμένο, ψάξε για εναλλακτικές λύσεις. Μπορείς να έχεις-για παράδειγμα- τρία ή τέσσερα κουφέτα μέσα σε ένα απλό τούλι που θα δένει με μια κορδέλα και να το τοποθετήσεις πάνω σε ένα μικρό γλαστράκι (που θα έχεις προμηθευτεί σε καλή τιμή από φυτώριο) ή να έχεις τούλι με χρώμα. Ιδέες υπάρχουν πολλές αρκεί να έχεις όρεξη για ψάξιμο και κυρίως… δημιουργικότητα!

 

Διάβασε ακόμα στο Weddingplan.gr:

“I dreamt of a Butterfly” by Katia Delatola

Στέφανα Γάμου Jennifer’s

Εναλλακτική Τούρτα Γάμου