ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

Χάσε κιλά: 9 ασυνήθιστοι τρόποι για να αδυνατίσεις

Το Mamapeinao μας δίνει tips για να χάσουμε κιλά με ασυνήθιστους τρόπους.

Αν ψάχνεις τον καλύτερο τρόπο για να χάσεις βάρος, τότε είμαστε εμείς εδώ για σένα γιατί συγκεντρώσαμε τους 9 πιο απίθανους τρόπους. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις τον δικό σου αγαπημένο και να τον προσαρμόσεις στο σώμα και τη ζωή σου!

Συγκεντρώσου στο μέγεθος: Αγόρασε ένα φόρεμα που θα φορούσες στο ιδανικό σου βάρος και κρέμασέ το στην κρεβατοκάμαρα για να σου υπενθυμίζει το στόχο σου.

Χόρεψε: Απαραιτήτως μόνο dance κομμάτια για να κάψεις περισσότερες θερμίδες και να αδυνατίσεις!

Λάδωσε το ψωμί σου: Αντικατέστησε το βούτυρο με το λάδι στο ψωμί και θα καταναλώσεις 23% λιγότερο ψωμί και 16% λιγότερες θερμίδες.

Φάε γαλοπούλα: Μετά από ένα γλυκό επιδόρπιο, μπορείς να σταματήσεις τη γλυκιά σου λιγούρα τρώγοντας μια φέτα γαλοπούλα ή πίνοντας ένα τσάι χωρίς καθόλου ζάχαρη.

Μη βλέπεις διαφημίσεις: Την ώρα που η αγαπημένη σου σειρά βάζει διαφημίσεις, πλύνε τα πιάτα. Φήμες θέλουν ότι οι λιπαρές τροφές που προβάλλουν οι διαφημίσεις, ενεργοποιούν το κέντρο ελέγχου της ορέξης του εγκεφάλου!

Απόσπασε τη προσοχή σου: Έρευνες λένε πως οι λιγούρες είναι παροδικές και διαρκούν περίπου δέκα λεπτά για αυτό να είσαι έτοιμος να τις αντιμετωπίσεις, πηγαίνοντας μια βόλτα στο τετράγωνο για παράδειγμα.

Φάε με chopsticks: Εκτός του ότι θα επιβραδύνεις το ρυθμό που προσλαμβάνεις τη τροφή, θα μάθεις να τρως κινέζικο όλο χάρη!

Βάλε ξύδι: Πριν το μεσημεριανό ή το βραδινό σου, κατανάλωσε μια σαλάτα με δύο κουταλιές ξύδι. Το ξύδι αυξάνει τον κορεσμό σου.

Σφίξε τις γροθιές σου: Έρευνες έχουν δείξει ότι μπορείς να ελέγξεις τις παρορμήσεις σου, σφίγγοντας κάποιο μυ για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα.

Διάβασε επίσης στο Mamapeinao

Απάντησε σε αυτές τις 7 ερωτήσεις πριν γίνεις χορτοφάγος

Τα ”αγγελάκια” της Victoria’s Secret: Δείτε τι τρώνε και διαθέτουν τα καλύτερα κορμιά