ΦΑΓΗΤΟ

Τι δεν πρέπει να φας πριν βγεις στην παραλία

Ναι, σε σένανε μιλάω. Ναι, σε εσένα που αγαπάω. Η Αννούλα η Βίσση κι εγώ θέλουμε να σου μιλήσουμε για κάτι πολύ σοβαρό. Το κορμί και το μπικίνι (κατά το παιδί και το δελφίνι) είναι ο τίτλος του θέματός μας. Εσύ και το μαγιό σου. Πώς θα βγεις στην παραλία φορώντας τριγωνάκι και μπραζίλιαν;

Έχεις κάνει τα πάντα. Στο γυμναστήριο από Σεπτέμβρη. Μία που τελείωσαν τα περσινά μπάνια και μία που ξεκίνησες. Ούτε οι διοργανωτές του καρναβαλιού της Πάτρας τέτοια ταχύτητα.

Και στη διατροφή πιστή στα υγιεινά σνακ και την απουσία λιπαρών βραδινών. Πίτσα, ντόνατ και σουβλάκι μία φορά το δίμηνο για να μην ξεχάσεις τη γεύση.

Το Ladylike.gr το μελετούσες χωρίς διακοπή. Το Sassy Water έγινε δεύτερη φύση σου. Δραστική λύση για επίπεδη κοιλιά σου λέγαμε και το δοκίμασες. Και το κόλπο έπιασε. Κοιτούσες την κοιλιά σου και δεν το πίστευες. Έχουν πάει όλα κατ’ ευχή και λεπτά πριν βγεις στην πλαζ κάνεις το μοιραίο λάθος.

Κατανάλωσες τη λάθος τροφή και μετά φόρεσες μαγιό. Γιατί και πάλι γιατί; Τόσος κόπος να πάει χαμένος. Πάλεψες για να συνηθίσεις τη γεύση του αγγουριού και τώρα τρως σάντουιτς με διπλό τυρί.

Τα απαγορευμένα

Γαλακτοκομικά

Το σύμπτωμα

Ενοχλητικό φούσκωμα που χαλάει όλη την προσπάθεια. Γιατί να πετάει η κοιλιά;

Η δυσανεξία στη λακτόζη οφείλεται στην απουσία από το έντερο ενός ενζύμου που λέγεται λακτάση, το οποίο διασπά τη λακτόζη. Τα άτομα με αυτή τη διαταραχή όταν καταναλώσουν γάλα, παγωτό και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα θα εμφανίσουν φούσκωμα στην κοιλιά και αέρια.