ΦΑΓΗΤΟ

Το απόλυτο ραντεβού στα τυφλά έχει burgers

Το καλοκαίρι στην Αθήνα δεν βγαίνει όμορφα, αν στο καθημερινό μενού δραστηριοτήτων δε βάλεις βόλτες, ποτά, φαγητά και καλή παρέα. Στο λέω εγώ που έχοντας μεγαλώσει σε παραθαλάσσιο μέρος, μόλις μπαίνει καλοκαιράκι θέλω να έρχομαι με στρώμα θαλάσσης στο γραφείο. Αφού δε γίνεται - μα γιατί δε γίνεται απορώ - βάζω μπρος τα υπόλοιπα.

Έτσι, μια από τις προηγούμενες μέρες, ερχόμενη στα HQ του Ladylike έριξα την πρόταση για φαγητό στη Δέσποινα (aka αρχισυντάκτρια) και στην Αφροδίτη (aka fashion editor). Μετά το γραφείο για να πέσουμε με τα μούτρα. Μόλις δώσαμε χέρια, ήρθε η ερώτηση “που;”.

Τα τυχερά του επαγγέλματος είναι ότι συχνά πυκνά μαθαίνουμε για νέα λαχταριστά πραγματάκια που συμβαίνουν στην πόλη. Πρώτα, λοιπόν, στο μυαλό μας ήρθαν τα Goody’s Burger House που έχουν καταπληκτικά burgers και πρόσφατα διαβάσαμε ότι προσέθεσαν στην γκάμα των Extreme Burgers τους το Extreme Cheese. Καλή ευκαιρία να το δοκιμάσουμε, σκεφτήκαμε – ειδικά τώρα που τρέχει και η προσφορά 1+1 (μέχρι 7 Αυγούστου!) και μπορούμε να γευτούμε τον πειρασμό δίχως τέλος. Οπότε, τα κανονίσαμε όλα και να σου βρεθήκαμε στα Goody’s Burger House της Γλυφάδας.

 

Για να κάνουμε τη διαδικασία πιο ενδιαφέρουσα, είπαμε να δοκιμάσουμε όλη τη γκάμα των (μεγάλων εξ’ ου και το όνομα) Extreme Burgers! Και επειδή εμείς ό,τι ζούμε το μοιραζόμαστε μαζί σου, είπαμε να πράξουμε ανάλογα και σε αυτή την περίπτωση. Δέσαμε τα μάτια μας και πέσαμε με τα μούτρα στα burgers. Παρακάτω μπορείς να δεις πόσα υλικά βρήκαμε και να μπεις λίγο στη θέση μας. Εσύ θα έβρισκες τι ακριβώς περιέχει η λιχουδιαστή μπουκιά που φτάνει στο στόμα σου;

Φώτα, κάμερες, δύο μπουκιές

Blind comment: Tα βρήκα όλα! Εδώ που τα λέμε έχω φάει τόσες πολλές φορές cheese από τα Goody’s Burger House, οπότε θα ήταν μάλλον απίθανο να μη μιλήσω με λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο burger.

Blind comment: Έριξα τη πρώτη δαγκωνιά, έριξα και τη δεύτερη. Μέχρι εκεί είχαμε πει ότι θα δίναμε περιθώριο μαντεψιάς οπότε δε μέτρησε όταν φτάνοντας προς τη μέση του Extreme Philly κατάλαβα επιτέλους ότι αυτό το απαλό τυρί που έδινε ιδιαίτερη γεύση, είναι philadelphia.

Blind comment: Αυτή την υπερπαραγωγή που ακούει στο όνομα Extreme Barbeque, τη δοκίμασε η Δέσποινα και ενώ τα υλικά ήταν πολλά τα κατάφερε περίφημα. Μόνο η sauce της ξέφυγε, αλλά λογικό. Δε γίνεται με δυο μπουκιές να πιάσεις 7/7, τι να κάνουμε.

Βlind comment: Σε αυτή τη φωτογραφια φαίνεται το Extreme Beef Bacon πριν ξεχειλίσει στο πιάτο της Δέσποινας. Έκλεψε δοκιμάζοντας με το χέρι αλλά της το δίνω γιατί το αξίζει. Και σε αυτή την περίπτωση η sauce ξέφυγε αλλά όπως προείπα, δικαιολογείται μιας και είχε πολλά υλικά να μαντέψει.

Blind comment: Η Αφροδίτη είπε πάρα πολύ γρήγορα τα υλικά και στη συνέχεια επιδόθηκε στην καταβρόχθιση του Extreme Chick n’ crisp. Τόσο γρήγορα, που ο φωτογράφος μας δεν πρόλαβε να την απαθανατίσει πριν από το στάδιο “έχει φάει το μισό burger και γλείφει δάχτυλο”.

Ταν ταν (δηλαδή αποτελέσματα)

Όχι να το παινευτούμε, αλλά στη γευσιγνωσία είμαστε αστέρια. Μη πάει το μυαλό σου ότι τρώμε διαρκώς burgers και έτσι δε μας είναι δύσκολο να καταλάβουμε τι φτάνει στον ουρανίσκο μας. Ούτε ότι τα Extreme burgers των Goody’s Burger House έχουν τόσο χαρακτηριστικές γεύσεις που δε γίνεται να μη τις καταλάβουμε. Τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει, σε διαβεβαιώ (κλείνοντας μάτι).

Θα μπορούσα να πάρω συγκεντρωτικά τα αποτελέσματα για να σου βγάλω νικήτρια εμένα. Δεν είναι δίκαιο. Άλλωστε, μου έπεσε και το Extreme Cheese που είναι και η νέα προσθήκη στο μενού των Extreme Burgers, οπότε θεωρώ ότι στάθηκα πολύ πολύ τυχερή, έτσι και αλλιώς.

Μας ανακηρύσσω όλες νικήτριες που περάσαμε ένα όμορφο απόγευμα κάνοντας πλάκα και δοκιμάζοντας μερικά φανταστικά πραγματικά μεγάλα, EXTREME, burgers. Και στα δικά σου η πεινασμένη.

*Φωτογραφίες: Αction Images/ Kώστας Γεωργόπουλος