LIFE

7 πράγματα που κάνουν οι ακούραστες γυναίκες

Είναι μερικές γυναίκες, που καταφέρνουν να έχουν πάντα ενέργεια, να είναι σε εγρήγορση. Εσύ δεν τα καταφέρνεις να τους μοιάσεις στο ελάχιστο. Ξυπνάς και θες να ξανακοιμηθείς, στη μέση της μέρας νιώθεις πτώμα και γενικά από αντοχές μηδέν. Μην απογοητεύεσαι. Εμείς είμαστε εδώ για σένα. Μάθαμε τα μυστικά όσων θηλυκών είναι γεμάτα ενέργεια και τα μοιραζόμαστε μαζί σου. Τι κάνουν, λοιπόν, οι ακούραστες γυναίκες;

1. Γυμνάζονται

 

Κοίτα να δεις περίεργα πράγματα. Ενώ μπορεί να νομίζεις ότι η γυμναστική γενικά θα σε εξαντλήσει, οι δραστήριες γυναίκες σε διαψεύδουν. Ειδικά η πρωινή γυμναστική μπορεί να σου δώσει ενέργεια!

2. Βλέπουν βίντεο με γάτες

Μη γελάς καθόλου, το είπαν και οι επιστήμονες: τα βίντεο με γάτες μπορούν να σε κάνουν πιο παραγωγική. Επομένως, προτίμησε τα και εσύ. 3 λεπτά αρκούν! Αν δεν έχεις βίντεο, χάζεψε το παραπάνω gif. Μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά.

3. Βγαίνουν έξω

 

Δεν εννοούμε ποτά, ξενύχτια κλπ. Τουλάχιστον όχι μόνο αυτά. Οι γυναίκες που δε ξεμένουν ποτέ από ενέργεια αγαπούν το έξω. Ακόμα και αν αυτό σημαίνει να πάνε να πάρουν καφέ αντί να παραγγείλουν. Το οξυγόνο και οι νέες παραστάσεις βοηθούν.

4. Πίνουν νερό

 

Το νερό σου δίνει περισσότερη ενέργεια από ό,τι ο καφές. Το ξέρουν αυτό οι γυναίκες που δε ξεμένουν ποτέ από ενέργεια. Σταμάτα τις δικαιολογίες και πιες! Σου έχουμε μιλήσει στο παρελθόν και για το πόσο ακριβώς χρειάζεσαι.

5. Δε ξεχνούν τον εαυτό τους

Για την ακρίβεια τον βάζουν στην κορυφή των προτεραιοτήτων τους. Ξέρουν ότι 20 λεπτά αφιερωμένα αποκλειστικά σε εκείνες, θα τους δώσουν ενέργεια για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Μπορεί να είναι ένα ντους, η ανάγνωση ενός βιβλίου, ένας περίπατος.

6. Εστιάζουν σε κάτι καλό που έχουν οργανώσει στο μέλλον

Μπορεί να είναι οι καλοκαιρινές διακοπές, μπορεί το Σαββατόβραδο σε αγαπημένο μαγαζί. Μια καλή στιγμή που ξέρουν ότι θα έρθει, τους φέρνει το χαμόγελο στα χείλη ακόμα και τις πιο δύσκολες μέρες. Τα ενεργειακά επίπεδα επηρεάζονται από πράγματα που μας φέρνουν ενθουσιασμό – ακόμα και μικρό.

7. Πατάνε το off

 

Δεν είναι νέο ότι οι πολλές ειδοποιήσεις σου ρουφάνε την ενέργεια που θα μπορούσες να αξιοποιήσεις πολύ διαφορετικά μέσα στην ημέρα. Οι δραστήριες γυναίκες, συχνά αποχωρίζονται το τηλέφωνο τους. Προσπαθούν να μην είναι προσκολλημένες σε αυτό γιατί γνωρίζουν ότι κάτι τέτοιο δεν τις βοηθάει να βγάλουν πέρα την ημέρα χωρίς να αισθανθούν κόπωση.