ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Είσαι τούβλο; Διακόσμηση τοίχου με πολύ στιλ

To Rustic ή Rustic Modern είναι μια μέθοδος εσωτερικού σχεδιασμού που αναφέρεται στην χρήση και εγκατάσταση διακοσμητικών στοιχείων και υλικών που προέρχονται από τον παραδοσιακό αγροτικό πολιτισμό.

Δώσε μία άλλη πινελιά στο χώρο σου και τόλμησε να αφήσεις τους τοίχους σου ”γυμνούς”. Μην σπαταλήσεις ώρες μπροστά από χρωματολόγια και μην κάνεις τη ζωή σου δύσκολη, με το τι ταιριάζει και τι όχι με το λευκό ταβάνι.

Τούβλα στους τοίχους και κάνουμε μία όμορφη αναδρομή στα παιδικά μας χρόνια στο χωριό στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού.

Ίσως η πρώτη χρήση του όρου ”Rustic Modern” να έγινε από τη United Press International κατά τη διάρκεια της κηδείας της Marilyn Monroe, όταν ανέφερε πως ”χιλιάδες θεατές αναμένεται να κατακλύσουν την περιοχή γύρω από το μικρό μοντέρνο ρουστίκ παρεκκλήσι και μαυσωλείο, στο οποίο η 36χρονη ηθοποιός θα ταφεί”.

Στιλ διαχρονικό και σοφή επιλογή για οικογένειες με μικρά παιδιά. Δε λερώνει με τίποτα. Ό,τι κι αν ακουμπήσει επάνω δε φαίνεται οπότε κοιμάσαι ήσυχη. Πάρε κάποιες ιδέες και μπες σε σκέψη για μια αλλαγή διακόσμησης.