KIM KARDASHIAN

Αυτό είναι το παλάτι της Kim Kardashian και του Kanye West

Έχεις περιέργεια πώς είναι το σπίτι που θα μένει η Kim Kardashian με τον σύζυγό της Kanye West και την κόρη τους North West;

Θα σε πάω μια βόλτα στο νεοαποκτηθέν σπίτι τους στο Los Angeles. Δεν το λες και σπιτάκι αν σκεφτείς ότι το έχουν χαρακτηρίσει ως “το διαμάντι των Hidden Hills”.

Το νιόπαντρο ζευγάρι δαπάνησε το ποσό των 20 εκατομμυρίων δολαρίων για τη βίλα έκτασης 1.486 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο περιλαμβάνει 8 κρεβατοκάμαρες και είναι περιφραγμένο κατά μήκος των 3,5 στρεμμάτων όπου εκτείνεται το σπίτι.

 

Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε αυτό που μένουν αυτήν την περίοδο το οποίο ανήκει στην μητέρα της Kim Kardashian, Bruce Jenner.

 

Σε αυτό που πρόκειται να μετακομίσουν πολύ σύντομα, διαθέτει μια τεράστια πισίνα και τζακούζι ενώ το poolhouse ξεπερνά σε έκταση ένα μέσο σπίτι.

Υπάρχει μια ακόμη πισίνα, μικρότερη σε μέγεθος για την μικρή North αλλά και ένα αξιολάτρευτο playhouse για να περνά τις ώρες της παίζοντας.

Ακόμη, τον εξωτερικό της πολλοί θα ζήλευαν αφού στην τεράστια έκτασή του υπάρχουν χώροι για αθλήματα ενώ άνετα μπορούν να κάνουν και BBQ πάρτι.

 

Σε ένα λευκό φουαγιέ με μια τεράστια σκάλα, οι Kimye θα υποδέχονται τους επισκέπτες και το δείπνο θα δίνεται σε μια σικάτη τραπεζαρία με έναν τεράστιο πολυέλαιο.

 

Επιπλέον, διαθέτει ένα δωμάτιο για την οικογένεια, οκτώ τζάκια, μπαρ, βιβλιοθήκη, γραφείο και ένα δωμάτιο με παιχνίδια του οποίου οι τοίχοι είναι από σουέτ ύφασμα. 

 

Η συλλογή των Louboutins της Kim αλλά και όλη της της γκαρνταρόμπας θα βρίσκονται σε ένα ειδικό μεγάλο δωμάτιο.

 

Γυμναστήριο, πολλά λουτρά, σάουνα και σπα είναι μερικοί ακόμη χώροι που θα στεγάσουν τον έρωτα αυτού του διάσημου ζευγαριού.

 

Δεν έχετε ιδέα πόσο έτοιμη νιώθω για να φύγω από το σπίτι της μητέρας μου. Επίσης, είναι πολύ καλό ότι (το νέο σπίτι) βρίσκεται κοντά του“, είπε η Kim.

Πώς σου φαίνεται;