TRAVEL

10 apps που οφείλεις να έχεις αν λατρεύεις τα ταξίδια

Ετοιμάζεις το επόμενο σου ταξίδι και θέλεις όλα να είναι σωστά οργανωμένα. Έχεις φτιάξει τη λίστα διακοπών εδώ και αρκετό καιρό και θέλεις όταν φτάσεις στον προορισμό σου να δουλέψουν όλα ρολόι χωρίς να χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Όσο πολύτιμες κι αν είναι συμβουλές της κολλητής σου που έχει γυρίσει τον κόσμο χρειάζεσαι κάτι πρακτικό και βολικό ως προς τη χρήση. Σου έχουμε δέκα applications που μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν και να κάνεις το ταξίδι σου μία μοναδική εμπειρία.

Καιρός, μέσα μεταφοράς, πτήσεις, εισιτήρια, δωμάτια ξενοδοχείου και φαγητό. Όλες οι πληροφορίες που χρειάζεσαι μαζεμένες στο κινητό και στο tablet σου.

Dark Sky

 

Πότε θα βρέχει; Πότε θα έχει λιακάδα; Πότε θα χιονίσει; Όλες οι ερωτήσεις βρίσκουν απάντηση.

iOS

Android

Airbnb

 

Διάλεξε το πιο ωραίο κατάλυμα στην πιο συμφέρουσα τιμή.

iOS

Android

Google Trips

 

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ακόμα και χωρίς ίντερνετ. Μάζεψε τις πληροφορίες που σε ενδιαφέρουν και εντόπισε ό,τι βρίσκεται κοντά σου.

iOS

Android

Kayak

 

Αναζήτησε αυτό που θες ανάμεσα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές σελίδες ταυτόχρονα. Πτήσεις, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα. Με την εγγραφή σου μπορείς να λαμβάνεις ειδοποιήσεις τιμών για ακόμα πιο οικονομικό ταξίδι.

iOS

Android

Guides by Lonely Planet

 

Μάθε τα πάντα για έναν προορισμό πριν καν φτάσεις. Οι οδηγοί του Lonely Planet θα σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμοι. Χάρτες και οδηγοί πόλεων που θα σου λύσουν τα χέρια.

iOS

Android

Lyft

 

Χρειάζεται να μετακινηθείς; Με το Lyft θα το έχεις εύκολα και γρήγορα με το πάτημα ενός κουμπιού. Ο οδηγός που θα βρίσκεται πιο κοντά σου θα σε παραλάβει σε ελάχιστα λεπτά.

iOS

Android

Mobile Passport

 

Αν έχεις σκοπό να ταξιδέψεις στις ΗΠΑ ξέχνα τις ουρές στον έλεγχο διαβατηρίων. Με το Mobile Passport μπορείς να γλιτώσεις ταλαιπωρία και χρόνο.

iOS

Android

TripAdvisor

 

Οι εκατομμύρια κριτικές και φωτογραφίες των χρηστών θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις σωστά. Βλέπεις ένα μαγαζί και δεν είσαι σίγουρη αν πρέπει να το επισκεφτείς; Μπαίνεις, τσεκάρεις και ξέρεις.

iOS

Android

CityMaps2Go

 

Ξέχνα τους τεράστιους χάρτες που διπλώνουν και διπλώνουν και ξεδιπλώνουν. Με το CityMaps2Go ένα κουμπί είναι αρκετό για να σε οδηγήσει στον προορισμό σου.

iOS

Android

Foodspotting

 

Ένας οδηγός καλού φαγητού και πού να το βρεις.

iOS

Android