LIFE

Απενοχοποίηση τώρα: Οι γυναίκες και τα βίτσια μας

Ήταν η E L James η θεά που απελευθέρωσε τις απανταχού γυναίκες να βγουν και να φωνάξουν - καλά εννοώ να σιγοψιθυρίσουν στο αυτί του συντρόφου τους - τι πραγματικά θέλουν στο κρεβάτι ή μήπως ακόμα διστάζουμε να διεκδικήσουμε το δικαίωμά μας στο βίτσιο;

Παρά το γεγονός ότι όλες παραδεχόμαστε πως διαβάσαμε το βιβλίο (κορυφαία, υπερεκτιμημένη αθλιότητα), καμία απ’ όσες τους άρεσαν δεν παραδέχεται τον λόγο. Δεν ήταν η λογοτεχνική δεινότητα της θείτσας που το έγραψε, ούτε το τρομερό του στόρι, αλλά οι άπειρες σελίδες δήθεν αισθησιακής γραφής που προσέφερε, καθώς και οι καταστάσεις που ανέλυε σε αυτές.

Η πραγματικότητα είναι πως οι “απελευθερωμένες” στο σεξ γυναίκες είναι επιφορτισμένες με δύο ειδών “βάρη”: αυτό της ουσιαστικής απόλαυσής τους στο σεξ, αλλά και αυτό του ονόματός τους. Θα εξηγήσω ακολούθως.

Η ίδια γυναίκα που θα ζητήσει με τον δικό της τρόπο κάθε φορά, να της ικανοποιήσουν κάποια πιο… εξεζητημένα βίτσια, κινδυνεύει να της φορέσουν παράλληλα πολλές ταμπέλες. Θα συναντήσει άντρες που θα την πουν “προχωρημένη”, “άνετη”, “έμπειρη” (αμφίσημο, αλλά εν προκειμένω ας το θεωρήσουμε θετικό) και ως εδώ όλα καλά, είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Θα συναντήσει όμως κι εκείνους τους αναχρονιστικούς σαχλαμάρες που θα την αποκαλέσουν “ξεδιάντροπη”, “ανώμαλη”, “τσόλι”.

Βίτσια σίγουρα υπάρχουν πολλά, αλλά σίγουρα δεν είναι αφορμές κι αιτίες για να σου προσδώσουν έναν προσβλητικό τίτλο. Ας δούμε λοιπόν το “γιατί” στην κάθε περίπτωση.

“Χτύπα με αλύπητα”

Όλες οι γυναίκες, δυναμικές και μη, ψάχνουμε έναν άντρα να μας βάλει στη θέση μας. Άλλες του επιτρέπουμε να μας δέρνει μπροστά στα παιδιά μας και δε βγάζουμε μιλιά, κι άλλες που έχουμε μεγαλύτερη αξιοπρέπεια, προτιμάμε να ελέγχουμε την ένταση με την οποία θα ρίξει το χεράκι του επάνω μας και να κλείνουμε αυτή μας την ανάγκη στην κρεβατοκάμαρα. Δεν είναι όλοι οι άντρες σατράπηδες όμως και δε μπορούν όλοι με την ίδια ευκολία και δεξιοτεχνία να σου δώσουν αυτό που θες. Αυτό δεν κάνει ούτε εσένα εξώλης και προώλης, αλλά ούτε κι εκείνους λιγότερο άντρες. Το καλύτερο παράδειγμα που μπορώ να σκεφτώ είναι αυτό μιας διάσημης “γραμματέως”.

“Μπορεί να μας δουν”

Το να σε ανάβει η πιθανότητα του να σε δει κάποιος την ώρα που κάνεις σεξ μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα. Σίγουρα δε σημαίνει ότι είσαι τόσο φτηνή που θες να παίξεις σε τσόντα. Πιθανότερα σημαίνει ότι σε διεγείρει ο κίνδυνος και ανεβαίνει η αδρεναλίνη σου όταν σκέφτεσαι ότι ίσως κάποιος σας ή απλά έχεις τόσο αξιοζήλευτη αυτοπεποίθηση που δε θα σε χαλούσε να δώσεις και μαθήματα σεξ σε κάποιον περαστικό ή γείτονα. Εννοείται πως δε θα τον ενοχλήσει να τον “παρενοχλήσεις” μεσ’ στη μέση του δρόμου ή στο πίσω κάθισμα ενός ταξί. Ασ’ τους να το παίζουν εύθικτοι και μαζεμένοι. Αν έχεις μπλέξει με τον Μister Ντροπή 2014, το cinema είναι μια καλή λύση, ή απλά αν θες να σε βλέπουν βαλ’ τον να κάτσει σε μια καρέκλα και να κοιτάζει εκείνος, εσένα.

“Άσε με να σου κάνω ό,τι θέλω”

Υπάρχουν φυσικά και γυναίκες που προτιμούν να γίνονται άντρες στο κρεβάτι. Οι τρόποι είναι πολλοί, αλλά στην πραγματικότητα ελάχιστοι είναι αποδεκτοί από το αντίθετο φύλο. Το πιο πιθανό εδώ πέρα είναι ότι θα σε βγάλουν “ομοφυλόφιλη” ή “ανώμαλη”, αλλά μη σκας. Μια γυναίκα έχει ανάγκη να νιώσει ότι εξουσιάζει το αρσενικό, ειδικά εάν είναι αυτή που στην καθημερινότητα είναι “από κάτω”. Έλα μην το αρνείσαι, δεν είναι κατακριτέο να σε κάνει ό,τι θέλει ο σύντροφός σου. Είμαστε οι επιλογές μας και καλά θα κάνεις την επόμενη φορά που θα ξαπλώσετε παρέα να του δείξεις ποια μπορείς πραγματικά να είσαι. Πόνεσέ τον, δε θα πάθει τίποτα.

 

Sexting

Ένα “βίτσιο” που εφευρέθηκε “αναγκαστικά” με την επέλαση της τεχνολογίας. Οι πιο σέξι και τολμηρές συζητήσεις σε συνδυασμό με πιο γυμνές σου φωτογραφίες, ίσως τον κάνουν να κοκκινίσει, αλλά πίστεψέ με όσο κι αν το αρνείται δε θα έχουν μόνο αυτό το αποτέλεσμα. Φυσικά φρόντισε να μη στέλνεις όπου κι όπου τις φωτογραφίες σου γιατί ποτέ δεν ξέρεις σε ποια γιγαντοοθόνη ή ομαδική συνομιλία θα βρεθούν. Όχι μόνο δεν είναι κατάπτυστο το να δηλώνεις γραπτώς όλα όσα θες, αλλά στην πραγματικότητα φροντίζεις να προθερμάνεις και το έτερόν σου ήμισυ για την καυτή βραδιά σας. Θεάρεστο κοινωνικό έργο επιτελείς.

“Δέσε με με κόμπο ναυτικό”

Εντάξει αυτό απαιτεί να ξέρει ο άλλος να σε δένει, αλλά κυρίως να μπορεί και να σε λύνει. Μπορείς να σκεφτείς κάθε είδους ιδέα για το αντικείμενο με το οποίο θα σε δέσει, από την κλισέ πλέον γραβάτα, μέχρι ζώνη μπουρνουζιού ή θηλιά κουρτίνας. Μπορεί να σκαλώσει λίγο στην αρχή, οπότε και ήρθε η ώρα να τον δέσεις εσύ.

 

Εκεί θα σε πει μάλλον “αμαζόνα” ή ανάλογα τον κόμπο σου μπορεί να καταλάβει και το παρελθόν σου στους προσκόπους, αλλά μη σκας. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Όλες οι γυναίκες βρίσκουμε κάτι σεξουαλικό στον υποτιθέμενο “βιασμό” και την ανικανότητά μας να σωθούμε από τον μαντράχαλο που μας “ατιμάζει”. Γενικά η συνθήκη του “δε μπορώ να κάνω τίποτα, κάνε μου ό,τι θες” και η αίσθηση της κυριαρχίας πάνω σου είναι ένα must βίτσιο, που ίσως θα έπρεπε να θεωρείται αυτονόητο. Λέω εγώ τώρα.

“Πάρε μου sex toys”

Δεν υπάρχει επίσης τίποτα το λάθος, κακό, ή αμαρτωλό στο να ζητήσεις μερικά έξτρα παιχνιδάκια πέρα από τον ίδιο τον εραστή και το δικό του “όπλο”. Θα έχει πλάκα, θα εξερευνήσετε τις αντοχές και τα όριά σας, ενώ είναι και μια τέλεια ιδέα για δώρο. Μην κολλάει το μυαλό σας στον χιλιοειπωμένο δονητή. Οι κατασκευαστές σεξοπαιχνιδιών έχουν φροντίσει για μεγάλη ποικιλία. Εγώ το μόνο επίθετο που θα σου έδινα σ’ αυτή την περίπτωση, θα ήταν “ευφάνταστη”

Επιτέλους, ας διεκδικήσουν και τα θηλυκά το κρεβάτι που πάντα ήθελαν. Για ποιο λόγο να μας ευχαριστεί τόσο ένα κακογραμμένο βιβλίο ή μια αισθησιακή ταινία, ενώ θα μπορούσαμε πολύ απλά να έχουμε όλα όσα θέλουμε, ζητώντας τα;