LIFE

Αυτές είναι οι καλύτερες προσφορές online

Ξέρουμε ότι σου αρέσει να ψωνίζεις online, γι' αυτό άλλωστε και κάθε μέρα φροντίζουμε να σου δείχνουμε ότι ωραίο, έξυπνο, πρακτικό υπάρχει online.

Έτσι, είπαμε να ψάξουμε και να βρούμε για σένα τις πιο “δυνατές” προσφορές που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για προϊόντα και υπηρεσίες που σε ενδιαφέρουν. Μπες, δες και αγόρασε φθηνότερα!

Κάνε ριζική αποτρίχωση με 29 ευρώ

Τώρα που δε σε βλέπει ο ήλιος, είναι μια καλή εποχή για να κάνεις επιτέλους τη ριζική αποτρίχωση με λέιζερ που ήθελες. Εμείς στη βρήκαμε με έκπτωση 93% στο  Biomedical Beauty.

Γυμνάσου με ελάχιστα χρήματα

Μπες σε φόρμα χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία. Το κέντρο ομορφιάς “Body Facial Cosmetics” στο Παγκράτι έχει έκπτωση 91% στη χρήση Power Plate για εκγύμναση, σύσφιξη, απώλεια βάρους και καταπολέμηση κυτταρίτιδας!

Χάρισε μια οικονομική θεραπεία στα μαλλιά σου

Βρήκαμε έναν οικονομικό τρόπο να χορτάσουν τα μαλλιά σου περιποίηση με προϊόντα MoroccanOil®. Aναδόμηση και ενυδάτωση, μόνο με 19 ευρώ στα Angelopoulos Hair Company.

Να πάρεις φρέσκα σεντόνια Aslanis με -50%

Η νέα σεζόν θέλει ανανέωση και το κρεβάτι σου επίσης. Δες και διάλεξε τα σεντόνια Aslanis από 100% βαμβάκι που βρήκαμε στη μισή τιμή.

Απόκτησε την πιο φθηνή ηλεκτρική κουβέρτα

Εντάξει, μπορεί ακόμα να μην έχουν πιάσει για τα καλά τα κρύα, όμως η ηλεκτρική  κουβέρτα είναι κάτι που θα χρειαστείς τους επόμενους μήνες. Βρήκαμε από την Proton Home με 21 ευρώ!

Βρες το σπίτι καθαρό, με 29 ευρώ

Δεν προλαβαίνεις να καθαρίσεις εσύ το σπίτι; Θες να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου και να ξεκουραστείς λίγο περισσότερο χωρίς ξεσκόνισμα, σκούπισμα και σφουγγάρισμα; Αν ναι, τότε πρόλαβε την προσφορά της LTCLEAN!

Φρόντισε για οικονομική και πρωτότυπη υποδοχή των καλεσμένων σου

Το Φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για να καλέσεις και πάλι τους φίλους σου σπίτι για ταινία ή φαγητό. Φρόντισε από την είσοδο να κάνεις εντύπωση, αγοράζοντας πρωτότυπα χαλάκια πόρτας, με έκπτωση 40%.

Πήγαινε ένα τριήμερο στην Αράχωβα με 75 ευρώ

Οι πρώτες δροσιές είναι ότι πρέπει για να επισκεφτείς όμορφους προορισμούς σε βουνό. Η Αράχωβα παίρνει τα πάνω της! Κλείσε τη διαμονή σου και απόλαυσε τη χωρίς να αδειάσει η τσέπη σου.

Ταξίδεψε στις γεύσεις της Βηρυτού με -57%

Θα έλεγες όχι σε ένα διαφορετικό γεύμα, ειδικά όταν μπορείς να το δοκιμάσεις πολύ οικονομικότερα από ότι συνήθως; Μην περιμένεις. Κλείσε το τραπέζι σου για Γλυφάδα και Sahara Lounge Bar, με χίλιες και μια γεύσεις Λιβανέζικης κουζίνας.

Πήγαινε θέατρο με 12 ευρώ

Ώρα για να γελάσεις. Δες την παράσταση “Δε θα με τρελάνεις εσύ εμένα” στο Θέατρο Αθηνά, φθηνότερα. Σου βρήκαμε τη σχετική προσφορά!