LIFE

Αυτό είναι το πιο αστείο σκυλί που υπάρχει

''Marnie the Dog''. Αυτό είναι το όνομα του στο instagram που κάνει τον γύρο του κόσμου, κάνοντας καρδιές να λιώνουν με την χαριτωμένη φατσούλα του. Είναι το πιο διάσημο σκυλί στην Αμερική και έχει 1.820.000 θαυμαστές στο instagram.

Η ιδιοκτήτρια αυτού του σκυλιού είναι η 32χρονη Shirley Braha που πριν τρία χρόνια του έδωσε καταφύγιο και φαγητό. Μπορεί να βρισκόταν σε άθλια κατάσταση αλλά τώρα πια έχει γίνει celebrity dog και πιθανόν να ξεπεράσει το ιαπωνικό σκυλί Maru Taro που είναι το πιο διάσημο Shiba Inu στον κόσμο. Η ιδιοκτήτρια του είχε ξεκινήσει να βάζει φωτογραφίες στο instagram όταν δούλευε ως διαχειρίστρια ιστοσελίδων, ο κόσμος το βρήκε πολύ ιδιαίτερο σκυλί και έτσι φτάσαμε σήμερα να είναι διασημότητα.

Ο κόσμος ρωτάει αν έχει κάποιο πρόβλημα με την υγεία του και το κεφάλι του στριφογυρνάει με τέτοιο τρόπο. Η Braha απαντάει πως ο Marnie είναι ένα σκυλί θρύλος και πως όλοι έτσι θα τον θυμούνται. Το μικρό σκυλί όμως είχε κάποια προβλήματα ακοής, όρασης,σάπια δόντια, κάποια τα έχει ξεπεράσει αν και στο καταφύγιο που βρισκόταν πριν πέσει στην αγκαλιά της braha δεν πίστευαν πως θα αντέξει για πολύ ακόμη.

Όμως ο Marnie βγάζει γλωσίτσα, κουνάει το κεφάλι, γουρλώνει τα μάτια του και δεν μασάει από τέτοια.