ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Τι είπατε; Τι είπατε; Τι είπατε;

Αποδέχομαι εξαρχής πως οι ευφυείς άνθρωποι διαθέτουν οξυμένη την αίσθηση του χιούμορ. Μία πρόταση-δήλωση προς αποφυγή παρεξηγήσεων και λανθασμένων συμπερασμάτων περί χειραγώγησης.

Ακόμα κι αν στις τελευταίες εκλογές το ψηφοδέλτιο που δίπλωσες και έβαλες στον φάκελο ήταν αυτό του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει περίπτωση να μην έμεινες με το στόμα ανοιχτό (έστω για μία και μόνο φορά) με τα καμώματα της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Λατρεύει να εκνευρίζει τους πάντες και αφού τους έχει κάνει κουρέλι να κοιτά αφ’ υψηλού και με απόλυτη ηρεμία τα ”θύματά” της. ”Δεν καταλαβαίνω την έντασή σας” λέει και αποτελειώνει και τους πιο ψύχραιμους.

Μέχρι και τον Αλέξη Τσίπρα έφερε στα όριά του, ο οποίος αναγκάστηκε να διακόψει τη συνεδρίαση της Βουλής και να της επιστήσει την προσοχή. Κανένα πρόβλημα η Ζωίτσα. Από το ένα αφτί μπήκαν, από το άλλο βγήκαν.

Θα μπορούσε να είναι η φιλόλογος σου στην Γ’ Λυκείου, η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας σου, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού σου που ζητά τα νοίκια 3 μηνών, ή ακόμα και η πεθερά σου.

Δώσε προσοχή στο βλέμμα, το ύφος και την κινησιολογία. Παρακαλώ πολύ να απομακρυνθούν τα μικρά παιδιά από την οθόνη. Στη θέση της Σίας Κοσιώνη καμια να μη βρεθεί Παναγία μου.