ΕΞΟΔΟΣ

Athens Flying Week στο Τατόι; Ευκαιρία για μια βόλτα με την οικογένεια!

Η Αεροπορική Εβδομάδα της Αθήνας φέρνει κοντά μας παγκοσμίου φήμης πιλότους και σμήνη, με τις πιο σύγχρονες αεροπορικές μηχανές, ώστε να μας προσφέρουν ένα μοναδικό εναέριο θέαμα. Στην ιστορική αεροπορική Βάση του Τατοίου, από 26 – 28 Σεπτεμβρίου, ο Αθηναϊκός ουρανός θα φιλοξενήσει μια πλειάδα διεθνών συμμετοχών.

Τώρα ξέρεις τι να κάνεις αυτό το τριήμερο που μας έρχεται! Εφόσον ο καιρός θα είναι ζεστός, είναι μια πολύ καλή ιδέα να δοκιμάσεις και κάτι διαφορετικό πέρα από μια συνηθισμένη βόλτα με την οικογένειά σου. Στο Athens Flying Week υπάρχει και παιδικό πάρκο για τους μικρούς μας φίλους.

 

Εκεί μπορείς να αφήσεις ξέγνοιαστη το παιδί σου να ασχοληθεί με τις διασκεδαστικές δραστηριότητες που έχουν οργανώσει οι υπεύθυνοι του AFW, χωρίς να ανησυχείς για το πού βρίσκεται, ή να χρειάζεται να το προσέχεις όλη την ώρα. Η οργανωτική επιτροπή έχει προβλέψει από ιατρικό προσωπικό έως και προσωπικό ασφαλείας και δε χρειάζεται να αγχώνεσαι για τίποτα, μπορείς να απολαύσεις ξέγνοιαστη το υπερθέαμα.

Survival Kit

Παρόλα τα μέτρα προστασίας των αρμόδιων, εμείς σου δίνουμε και μερικές επιπλέον οδηγίες ώστε να είναι σίγουρο ότι τίποτα δε θα σου χαλάσει τη μέρα.

1. Φροντίστε να φορέσετε ανοιχτόχρωμα ρούχα για να μην ζεσταίνεστε περισσότερο λόγω του ήλιου

2. Φορέστε γυαλιά ηλίου

3. Να έχετε μαζί καπέλο και αντηλιακό

4. Να πίνετε πολύ νερό για να ενυδατώνεστε συχνά

5. Να έχετε ορίσει ένα σημείο συνάντησης με τα μέλη της οικογένειάς σας σε περίπτωση που διασκορπιστείτε στον χώρο της εκδήλωσης

6. Να θυμάστε το σημείο στάθμευσης του αυτοκινήτου σας

7. Να έχετε φορτίσει τις φωτογραφικές σας μηχανές

8. Να έχετε άφθονη όρεξη για διασκέδαση

 

Πληροφορίες εισιτηρίων

Στο Τατόι, κατά το τριήμερο των επιδείξεων, θα υπάρχει ελεύθερο parking εντός του αεροδρομίου, ενώ το κόστος αγοράς εισιτηρίου ξεκινά από 8€ ανά εισιτήριο & 4€ για παιδιά από 3-12 ετών για την Παρασκευή 26/09 – και 10€ ανά εισιτήριο & 5€ για παιδιά από 3-12 ετών για το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28/09/2014. Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων στο viva.gr όπου υπάρχει και σχεδιάγραμμα των χώρων του Αεροδρομίου με τη διαβάθμιση των αριθμημένων θέσεων.