ΕΞΟΔΟΣ

Όλα όσα είδαμε στο Ρυθμός All Star Concert by ΚΡΙ ΚΡΙ

Δε θα μπορούσαμε να χάναμε την κορυφαία συναυλιακή διοργάνωση του καλοκαιριού. Το Ρυθμός 949 All Star Concert by KPI KPI ήταν στις 22 Ιουλίου στο South Coast και εμείς φυσικά δώσαμε το παρόν.

Aφού βουτήξαμε τα πόδια μας στη θάλασσα της Βούλας, το πρόγραμμα ξεκίνησε και πήγαμε στα VIP να έχουμε καλύτερη εικόνα. Ο κόσμος πολύς και η ενέργεια εκπληκτική.

Ο ήλιος έπεσε, είδαμε το ηλιοβασίλεμα, φάγαμε από ένα δροσερό frozen yogurt της ΚΡΙ ΚΡΙ και μετράγαμε αστέρια: Demy, Ginno, ΜΕΛΙSSES, Otherview…

 

…Playmen, Rec, Stan, Vegas, Γιώργος Παπαδόπουλος, Ελένη Φουρέιρα, Ηλίας Βρεττός, Κατερίνα Στικούδη, Κώστας Αγέρης, Μηδενιστής, Νικηφόρος, Στέλιος Λεγάκης… και φυσικά Onirama με special ΚΡΙ ΚΡΙ Αct.

 

Σε αυτό το τελευταίο είδαμε και για πρώτη φορά, το Video Clip “Όλα εσύ μου τα έμαθες” σε πρώτη πανελλήνια μετάδοση. Στα Highlight της βραδιάς ήταν η εκρηκτική  Lariss που ερμήνευσε το ραδιοφωνικό της hit DALE PAPI. Χ α μ ό ς.

Στα Backstage

Στο μεταξύ, show δεν υπήρχε μόνο on stage. Καλεσμένοι, παρουσιαστές και καλλιτέχνες έδωσαν τα καλύτερα χαμόγελα πίσω από τη σκηνή. Δες και μόνη σου.

MEΛΙSSES

 Ηλίας Βρεττός

 Vegas

Boys and Noise

Κώστας Μαρτάκης και οι παρουσιαστές του show, Κατερίνα Ζαρίφη, Δημήτρης Ουγγαρέζος

STAN

Κατερίνα Στικούδη

Ελένη Φουρέιρα

Η συναυλία έφτασε αργά το βράδυ στο τέλος της και η γεύση που άφησε ήταν σαν τα frozen yogurts της ΚΡΙ ΚΡΙ: δροσερή και υπέροχη! Αν μη τι άλλο, όλη αυτή η ζωντάνια, τα χαμόγελα και τα χειροκροτήματα, “δούλεψαν” και για καλό σκοπό. Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα προοριστεί για τη στήριξη του έργου του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ.

Και του χρόνου με ρυθμό!