ΕΞΟΔΟΣ

Πρέπει να δεις τον Σάκη Ρουβά. Οπωσδήποτε

Ήταν Πέμπτη, απόγευμα γύρω στις 5 μ.μ όταν η "Νίκη μου, Νίκη μου" δηλαδή η διευθύντρια του Ladylike, μας ενημέρωσε πως την επόμενη μέρα θα μας περίμενε μια μεγάλη βραδιά. ''Θα πάμε να δούμε από κοντά τον Σάκη Ρουβά''.

Εντάξει, δεν χρειάζεται να εξηγήσω πολλά, φαντάζομαι θα έχεις μάθει τα χαϊρια τα δικά μου και της Μάριον που είχαμε περάσει τρεις ώρες κοντά του και πάθαμε ”κοκομπλόκο”. Καταλαβαίνεις τον ενθουσιασμό μας όταν ακούσαμε πως θα πάμε στο Estate. Έτσι κι αλλιώς το είχαμε κανονίσει για το επόμενο Σαββατοκύριακο αλλά δεν θα χάναμε με τίποτα ακόμα μια βραδιά κοντά του.

Η Μαριέτα και η Δέσποινα φυσικά ακολούθησαν, δεν είχαν επιλογή. Φορέσαμε όλες καταπληκτικά συνολάκια. Η Δέσποινα υπερπαραγωγή με τα λεοπάρ της, η Μάριον με το υπέροχο μαύρο της φόρεμα, η Μαριέτα με την θεϊκή φούστα της και εγώ θα ”έριχνα” τον Σάκη με την αγαπημένη μου παντελόνα.

Το παλιό Villa Mercedes που ανακαινίστηκε και έγινε Estate, είναι ονειρεμένο. Να σου τα πω όμως από την αρχή για να καταλάβεις πως κύλησε η βραδιά. Το ξεκίνημα του προγράμματος ήταν καλό, αρκετά διασκεδαστικό και ομολογώ ότι ήταν κάτι που δεν το περίμενα. Όχι, δεν το λέω αυτό επειδή δεν μου αρέσουν οι Onirama προς Θεού, απλώς περίμενα τον Σάκη και οτιδήποτε θα μου αποσπούσε την προσοχή, δεν με απασχόλησε πολύ.

Μετά από λίγο, έκλεισαν τα φώτα. Ο Σάκης θα εμφανιζόταν. Δεν ήξερα που να κοιτάξω, το ταβάνι μήπως κατέβει από εκεί; Tο κάτω μέρος της πίστας μήπως πεταχτεί από κάτω; Είχα χαθεί. Τελικά το μωρό μου (Κάτια θέλω να με καταλάβεις) βγήκε κανονικά γιατί δεν χρειάζεται να κάνει εντυπωσιακή είσοδο, δεν έχει ανάγκη από τέτοια. Έχει ”καταπιει” τον εντυπωσιασμό.

Πρώτο τραγούδι, ”Παράφορα”. Πρώτες αντιδράσεις Μάριον και εγώ: Τσιρίδες.

Ένιωσα να κατακλύζομαι από ευτυχία. Πραγματικά, χωρίς υπερβολή, για μισή ωρίτσα δεν σταματήσαμε να τραγουδάμε, να φωνάζουμε, να χοροπηδάμε, να σφυρίζουμε. Αν ήσουν και εσύ την Παρασκευή εκεί φαντάζομαι κάτι θα υπέπεσε στην αντίληψή σου.

Ό,τι και να πω είναι λίγο για εκείνη την ”ιερή στιγμή”. Αν είσαι Ρουβίτσα μπορεί να με νιώσεις λιγάκι αλλά αν δεν πας εκεί να τον δεις από κοντά δεν θα με καταλάβεις ποτέ. Όσο πάει και ομορφαίνει αυτό το παιδί, τι θα γίνει πια, κανείς δεν μας λυπάται; Μα κανείς;

Μετά βγήκαν οι Onirama αλλά και ο Σάκης. Ντουετάκι λοιπόν. Δυνατό. Κατά τις τρεις το πρωί μας περίμενε μια έκπληξη ή μάλλον με περίμενε (όχι δεν ήρθε ο Σάκης να μου κάνει πρόταση γάμου, δυστυχώς). Ήταν εκεί ο Κωνσταντίνος (PersonaS). Αν δεν τον γνωρίζεις, σίγουρα έχεις μάθει απ’ έξω το τραγούδι που μας ξεθέωσε στο χορό το καλοκαίρι που μας πέρασε, ”Η πιο Ωραία στην Ελλάδα” ή αλλιώς ” Τίκα τάκα τίκα τακ, άκου πως ηχεί η καρδιά μου για ‘σένα”. Καλά τρελάθηκα.

Και η βραδιά δεν έμεινε μόνο εκεί αλλά είχαμε και δεύτερη έκπληξη. Οι Vegaaaaaaaaaaaaaaaaas.  Μέχρι και η Δέσποινα με τη Μαριέτα. Μέχρι κι αυτές.

Περάσαμε καταπληκτικά, δεν κάτσαμε λεπτό, μόνο για να φάω λίγα φιστίκια σταμάτησα και μετά πάλι πάνω στον καναπέ. Σε θέλω σαν τρελή Σάκη.