ΓΑΜΟΣ

10 trends για το χειμωνιάτικο γάμο σου

Οι φετινοί γάμοι του φθινοπώρου και του χειμώνα θα εκπέμπουν ζεστασιά, θα δημιουργούν όμως και μια κομψή, σχεδόν πριγκιπική ατμόσφαιρα. To Yes I Do.gr βοηθός μας σε τέτοιες περιπτώσεις.

Υλικά

Διαλέγουμε φυσικά υλικά, παραδοσιακές γεύσεις, μυρωδιές που θυμίζουν Ελλάδα. Η λεβάντα θα παίξει και φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο, το ίδιο και αγαπημένα ελληνικά μυρωδικά όπως και τα πιο αντιπροσωπευτικά χειμωνιάτικα φρούτα.

Χρώματα

Οι αποχρώσεις του σάπιου μήλου μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι και συνδυάζονται με το παραδοσιακό λευκό της νύφης και το μαύρο του γαμπρού.

Head pieces

Φτιαγμένα από φθινοπωρινά λουλούδια. Μεγάλα, εντυπωσιακά, ελαφρώς νοσταλγικά.

Welcome drinks

Σερβιρισμένα σε vintage ποτήρια πάνω σε ένα δίσκο της γιαγιάς.

Μακιγιάζ

Nude, χωρίς glitter και έντονα χρώματα. Επιλέξτε την παλέτα των πεσμένων φύλλων του φθινοπώρου και αποφύγετε οτιδήποτε στημένο και ψεύτικο.

Κάτι μπλε

Αγαπημένη μας τάση, ιδιαίτερα όταν τη βλέπουμε να παίρνει σάρκα και οστά στα dridal shoes, δεν θα είναι ποτέ εκτός μόδας!

Ανθοδέσμη

Μοιάζει να κόπηκε μόλις από έναν κήπο ή τον αγρό.

Νυφικό

As vintage as it gets. Η μεταποίηση του νυφικού της μαμάς σας είναι πλέον ένα πολύ πιθανό ενδεχόμενο και βέβαια, ένα δυνατό χαρτί.

Παπούτσια

Ρομαντικά, preppy shoes, ειδικά σε παστέλ αποχρώσεις. Λευκά και χρυσά πέδιλα, δίνουν τη θέση τους σε pastel peep toes, που θα “κλείσουν το μάτι” στο φωτογραφικό φακό.

Γαμπρός

Στυλάτος, απλός, χαλαρός χωρίς όμως να το κάνει για να προκαλέσει. Φέτος ο γαμπρός είναι ο εαυτός του. Τόσο απλά.

 

Διαβάστε ακόμα στο Yes I Do.gr

Νυφικά Μαλλιά: Όλες οι νέες τάσεις για τις νύφες του 2016

KK Jewelry Lab: μοναδικές βέρες, μονόπετρα και όχι μόνο