ΓΑΜΟΣ

8 πράγματα που κάθε νύφη πρέπει να κάνει πριν το γάμο της

Ακόμη και η πιο οργανωτική και control freak bride to be μπορεί να παρασυρθεί από το άγχος και την ''τρέλα'' των τελευταίων ημερών πριν το γάμο της. Αποτέλεσμα; Κρίσεις πανικού, νεύρα και ξεσπάσματα, συνήθως προς το μέλλοντα σύζυγό της.

Επειδή, όμως, λίγες μέρες πριν το γάμο δεν είναι η ιδανική στιγμή για καβγαδάκια, οργανωθείτε και ετοιμάστε τη δική σας pre-wedding check list με όλα όσα πρέπει να φροντίσετε. Όταν θα έχετε κάνει check σε όλα τα pre-wedding tasks θα μπορείτε να είστε σίγουρες ότι τίποτε δεν θα σας χαλάσει τη διάθεση τη μεγάλη ημέρα. Σβήνουμε μαζί με το Yes I do.gr.

Σιγουρευτείτε ότι το νυφικό σας είναι έτοιμο

Για να αποφύγετε τις δυσάρεστες εκπλήξεις, το βράδυ πριν το γάμο σας βεβαιωθείτε πως το νυφικό σας είναι έτοιμο, καθαρό, σιδερωμένο και κρεμασμένο σύμφωνα με τις συμβουλές του σχεδιαστή του.

Οργανώστε τα αξεσουάρ σας

Επειδή, δεν θέλετε την τελευταία στιγμή να ψάχνετε τα σκουλαρίκια που σας δάνεισε η γιαγιά σας για το γάμο, φροντίστε την προηγούμενη ημέρα να συγκεντρώσετε όλα τα bridal αξεσουάρ σας… Παπούτσια, κοσμήματα και άλλα αξεσουάρ όλα τυλιγμένα και φυλαγμένα σε ένα σημείο!

Ετοιμάστε ένα bridal emergency kit

Το bridal emergency kit σας πρέπει να είναι έτοιμο μέρες πριν το γάμο σας και να περιλαμβάνει ό,τι μπορείτε να χρειαστείτε ώστε να αποφευχθεί μία ”καταστροφή” της τελευταίας στιγμής. Ναι ακόμη και καλαμάκια για να πιείτε το νερό σας ώστε να μην χαλάσετε το υπέροχο bridal makeup σας!

Δωρίστε κάτι όμορφο σε όσους σας βοήθησαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας

Κατά τους μήνες των προετοιμασιών πολλοί στάθηκαν στο πλευρό σας και σας βοήθησαν, οι επαγγελματίες γάμου, οι φίλες σας, η οικογένειά σας και φυσικά ο σύντροφός σας. Ευχαριστήστε τους όλους με όμορφα δωράκια και καρτούλες τις οποίες όμως μην ξεχάσετε να έχετε έτοιμες πριν το πρωινό του γάμου σας.

Συγκεντρώστε όλες τις πληροφορίες των επαγγελματιών του γάμου σας

Επειδή όλο και κάτι μπορεί να χρειαστείτε την τελευταία στιγμή, φροντίστε να έχετε διαθέσιμες σε ένα σημειωματάριο όλες τις πληροφορίες και τα στοιχεία επικοινωνίας των επαγγελματιών που συνεισφέρουν στο γάμο σας.

Εξοφλήστε όλες σας τις εκκρεμότητες

Σε όμορφα φακελάκια, γράψτε τα ονόματα των επαγγελματιών του γάμου σας και κλείστε μέσα τα οφειλόμενα ποσά σας προς αυτούς. Κάντε το ίδιο και με τα τιπς όσων θα σας βοηθήσουν την ημέρα του γάμου σας.

Μείνετε ”χορτασμένη” την ημέρα του γάμου

Μην παραλείψετε την ημέρα του γάμου σας να έχετε διαθέσιμα νερό, χυμούς και σνακς. Είναι πολύ σημαντικό να μείνετε ενυδατωμένη και χορτάτη ώστε να έχετε την απαραίτητη ενέργεια για να χορεύετε μέχρι το πρωί!

Ετοιμάστε τις βαλίτσες σας

Δύο εβδομάδες πριν το γάμο σας βεβαιωθείτε ότι έχετε ετοιμάσει τις βαλίτσες σας για το ταξίδι του μέλιτος, είναι ο μόνος τρόπος για να μην ξεχάσετε τίποτα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ YES I DO.GR

Αλεξία Κιρμίτση: μια ταλαντούχα σχεδιάστρια νυφικών που ήρθε για να μείνει
Πατέρας Γρηγόριος Νανακούδης: Ένας new generation ιερέας