ΓΑΜΟΣ

Γάμος και βροχή; 8 συμβουλές για να το αντιμετωπίσεις

Δεν υπάρχει νύφη που θα χαρεί αν βρέξει τη μέρα του γάμου της. Αυτό είναι δεδομένο. Μας το λέει το Yes I Do.gr που ξέρει από αυτά.

Δεν υπάρχει νύφη που θα ακούσει ότι ”είναι τύχη να βρέχει στο γάμο σου” και δεν θα εκνευριστεί με αυτόν που της το είπε. Υπάρχει όμως νύφη που είναι προνοητική και έχει προβλέψει κάθε λεπτομέρεια ακόμα κι αν έχει καταιγίδα την ώρα που φτάνει στην εκκλησία.

Εφοδιαστείτε με μια νυφική ομπρέλα. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι λευκή, μπορείτε να πρωτοτυπήσετε και να διαλέξετε μια ομπρέλα στο χρωματικό θέμα του γάμου. Yes I Do Tip: Ακόμα και να μη βρέξει τελικά η ομπρέλα είναι ένα αξεσουάρ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην after wedding φωτογράφιση για ένα πιο ρετρό αποτέλεσμα.

Επιλέξτε χτενίσματα με όγκο και αποφύγετε τα ίσια μαλλιά. Η βροχή πάντα συνοδεύεται από υγρασία έτσι και τα μαλλιά σας δυστυχώς θα φριζάρουν όση λακ και να βάλετε. Κάτι πιο ανάλαφρο ή ακόμα και ένα ωραίο updo μπορεί να σώσει την κατάσταση. Yes I Do Tip: Σκεφτείτε και το ενδεχόμενο να φορέσετε πέπλο που σίγουρα θα προστατέψει το χτένισμά σας.

Αν αποφασίσετε να παντρευτείτε το Σεπτέμβριο ή στις αρχές Οκτωβρίου πρέπει να λάβετε υπόψιν σας ότι τα πρωτοβρόχια είναι απρόβλεπτα. Yes I Do Tip: Σε περίπτωση που έχετε κανονίσει να κάνετε το πάρτι σας σε ανοιχτό χώρο δείτε από νωρίς τα προγνωστικά της Ε.Μ.Υ. και καλό θα είναι να τοποθετήσετε έγκαιρα τέντες στο χώρο της δεξίωσης. Αν το αφήσετε για τελευταία στιγμή σίγουρα θα σας κοστίσει πολύ πιο ακριβά.

Επενδύστε σε ένα δεύτερο κλειστό ζευγάρι παπούτσια. Σας προτείνουμε να τολμήσετε stylish γαλότσες για funky αποτέλεσμα.

Προσοχή στο νυφικό που θα διαλέξετε! Οι μακριές ουρές δεν είναι ό,τι πιο βολικό σε περίπτωση βροχής! Προτιμήστε ένα νυφικό που να μπορείτε να το σηκώνετε, όταν περπατάτε, για να μη λερωθεί από τις λάσπες.

Ζητήστε από τη make up artist σας να σας βάλει αδιάβροχη μάσκαρα και έχετε μαζί σας μαντιλάκια ντεμακιγιάζ σε περίπτωση που λερωθείτε. Εννοείται πως η πούδρα είναι απαραίτητη για να σταθεροποιήσει το μακιγιάζ σας.

Μην ξεχνάτε τους καλεσμένους σας! Αν έχετε φροντίσει για gift bags βάλτε μέσα χαρτομάντιλα ή πετσέτες για να σκουπίσουν τα νερά της βροχής. Επίσης, μπορείτε να έχετε αδιάβροχα ή έξτρα ομπρέλες σε ένα καλάθι έξω από την εκκλησία σε περίπτωση που πιάσει μια ξαφνική μπόρα.

Εκμεταλλευτείτε τη βροχή! Με βροχερό background μπορείτε να βγάλετε τις πιο ξεχωριστές και ρομαντικές φωτογραφίες. Επίσης, ζητήστε από τον DJ να παίξει τραγούδια σχετικά με τη βροχή, όπως το ”It’s raining men”.

 

Διαβάστε ακόμα στο Yes I Do.gr

10 Σχεδιαστές νυφικών που πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram

Το τέλειο #bachelorette gift από τη νύφη για τις φίλες της δια χειρός Manolia’s Art!