ΓΑΜΟΣ

Τα χειρότερα λάθη μίας νύφης τη μέρα του γάμου

Υπάρχουν νύφες που είναι άψογα προετοιμασμένες. Τουλάχιστον έτσι νομίζουν. Γιατί όταν έρθει η μέρα του γάμου, μέσα σε έναν μεγάλο πανικό, συνειδητοποιείς πως η προετοιμασία που κράτησε σχεδόν ένα χρόνο, δεν περιελάμβανε μικρά βασικά πράγματα.

Μπορεί οι μπομπονιέρες να είναι τέλειες, οι προσκλήσεις που έστειλες πιο πρωτότυπες και από την ανακάλυψη του τροχού, όμως για σένα την ίδια, την πρωταγωνίστρια της βραδιάς, δεν φρόντισες όσο θα έπρεπε.

Ρίξε μια ματιά στις 8 παρακάτω συμβουλές και βάλτες οπωσδήποτε στην άκρη του μυαλού σου. Το Yes I Do.gr ξέρει από αυτά.

Τα 8 λοιπόν βασικά λάθη που είναι πιθανό να κάνετε:

1. Να μην έχετε προετοιμάσει κάτι ζεστό να φορέσετε (σε περίπτωση και μόνο που κάνει κρύο ή που απλά κρυώσετε)

2. Να μην έχετε ένα δεύτερο ζευγάρι άνετα παπούτσια για να φορέσετε όταν πονέσουν τα πόδια από τα ψηλοτάκουνα

3. Να μεθύσετε. Τελεία και Παύλα. Δεν υπάρχει πιο αποκρουστικό θέαμα από μια πανέμορφη νύφη που παραπαίει μεθυσμένη. Απολαύστε τη βραδιά, χορέψτε, πιείτε σαμπάνια και κρασί με μέτρο και ενδιάμεσα κάντε μικρά διαλείμματα πίνοντας νερό.

4. Να μείνετε νηστική.

5. Να πάρετε κάποιο ηρεμιστικό φάρμακο για να καλμάρετε το άγχος σας και στη συνέχεια σκεφτείτε να πιείτε ένα σφήνακι (πάλι για να καλμάρετε το άγχος σας). Θα βρεθείτε να σας διηγούνται οι φίλες σας πώς ήταν η μέρα του γάμου σας, γιατί εσείς απλά δεν θα θυμάστε τίποτα.

6. Να το παρακάνετε με το μαύρισμα. Όποια μέθοδο μαυρίσματος κι αν επιλέξετε, solarium, spray tan, ήλιος, κρέμες self tan κρατήστε ένα μέτρο (ιδιαίτερα αν είναι χειμώνας και αν ο αγαπημένος σας είναι ανοιχτόχρωμος). Το πολύ σκούρο χρώμα αγριεύει την επιδερμίδα και το ύφος σας και κάνει τόση αντίθεση με το λευκό νυφικό που θα δείχνει ψεύτικο και αφύσικο.

7. Να ξενυχτήσετε και να πιείτε πολύ το βραδύ πριν από το γάμο. Προσπαθήστε να κοιμηθείτε καλά την προηγούμενη νύχτα, όσο δύσκολο και αν ακούγεται, ώστε να σηκωθείτε νωρίς τη μέρα του γάμου να κάνετε ένα καλό πρωινό, και μετά να ξεκινήσετε τις προετοιμασίες. Μη πάτε ”τσαλακωμένοι” στης εκκλησιάς την πόρτα.

8. Να φορέσετε για πρώτη φορά, τα καινούργια παπούτσια σας  λίγη ώρα πριν ξεκινήσετε για την εκκλησία. Μόλις αγοράσετε τις ιδανικές, ονειρεμένες γόβες φορέστε τες λίγη ώρα κάθε μέρα ώσπου να πάρουν το σχήμα του ποδιού σας και να νιώθετε άνετα. Έτσι έχετε χρόνο αν κάτι δεν πάει καλά να τις αλλάξετε με άλλες.

 

Διαβάστε ακόμα στο Yes I Do.gr

Solo Victoria Atelier!Your bridal dream, becomes reality

Αυτά είναι τα 10 πράγματα που πρέπει να κάνεις μετά το γάμο σου! #afterweddingtips