LIFE

Γιατί να διώξεις το αγόρι σου από το σπίτι (εδώ και τώρα)

Ξέρω τι σκέφτεσαι. Έχει έρθει η περίοδος που θέλεις να φτιάξεις ντουλάπες και να ασχοληθείς με το σπίτι. Να βγάλεις τα πρώτα χειμερινά, να κρύψεις τα μαγιό (ενώ ένα δάκρυ κυλά από τα μάτια), να ανέβεις στο πατάρι, να αποθηκεύσεις τη βαλίτσα, να μαζέψεις το σπίτι, να πλύνεις κουρτίνες, να τις βάλεις πάλι στη θέση τους.

Με λίγα λόγια. Για να γίνουν όλα αυτά θέλεις την ηρεμία σου. Να μείνεις μόνη και να τακτοποιήσεις τις δουλειές σου χωρίς κάποιος να ενοχλεί. Φυσικά και το αγόρι σου είναι διακριτικό αλλά όπως και να το κάνουμε η παρουσία του είναι ανασταλτικός παράγοντας.

Να τον διώξεις, για λίγο, αλλά να μη φανεί πως είναι βάρος (λόγια αγάπης είναι μην παρεξηγηθούμε). Σου έχουμε την καλύτερη πρόταση. Θα το διασκεδάσει κιόλας. Θα σε ευχαριστήσει επιστρέφοντας, σίγουρα.

Φέτος συμπληρώνονται 150 χρόνια από την ίδρυση του αποστακτηρίου Jack Daniel οργάνωσαν το 1ο παγκόσμιο Whiskey Barrel Hunt, ένα ”κυνήγι θησαυρού” που θα ενώσει τους φίλους του Jack σε όλο τον κόσμο.

 

Αφού πέρασε από περισσότερες από 50 χώρες, το Jack Daniel’s Barrel Hunt ήρθε και στην Ελλάδα. Θα του προτείνεις να πάρει μέρος στο πιο διασκεδαστικό ”κυνήγι” κρυμμένων βαρελιών.

Αν πάλι είσαι μόνη και απεχθάνεσαι και τις δουλειές υπάρχει λύση. Όλοι οι Jack Daniel’s fan θα είναι εκεί μαζεμένοι. Άρα; Θέλω κάτι να σου πω. Έχεις καταλάβει πού το πάω; Ευκαιρία για νέες γνωριμίες. Και κάτι τελευταίο. Κι αν ο έρωτας της ζωής σου πίνει Jack; Αυτό το έχεις υπολογίσει;

 

Ψάξε για ένα από τα τρία βαρέλια Jack Daniel’s που θα ”κρυφτούν” αντίστοιχα σε τρία ιστορικά, κεντρικά σημεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τρεις συνεχόμενες Παρασκευές, από τις 16/9 έως και τις 30/9. Αυθεντικά βαρέλια Jack Daniel’s κατευθείαν από το αποστακτήριο, τα οποία, απ’ ότι έμαθα, αποτελούν το κλειδί της δημιουργίας του Jack Daniel’s Tennessee Whiskey, καθώς διαμορφώνουν 100% το κεχριμπαρένιο χρώμα του και το 80% της γεύσης του.

Μεγάλο δώρο του Jack Daniel’s Barrel Hunt δε θα μπορούσε να είναι άλλο από το ίδιο το χειροποίητο Βαρέλι και άλλα συλλεκτικά δώρα, μεγάλης συνολικής αξίας. Σκέψου από τώρα σε ποια γωνία του σαλονιού θα ταίριαζε το βαρέλι. Κάνε τα σχέδιά σου και μπες στη σελίδα του Jack Daniel’s στο Facebook.

Πάει κι αυτό το πρόβλημα.

#jackdaniels #jacks150