LIFE

H νέα χρονιά θέλει και νέες συνήθειες

Το Savoirville.gr, επίσημος συνεργάτης του Ladylike, σου δίνει μερικά και εύκολα tips για να κυλήσει πιο οργανωμένα το 2015.

Άλλαξε το πρωινό σου

Ξεκίνα να τρως πρωινό. Ή κάθισε να φας πρωινό με την ησυχία σου, ακόμα και αν αυτό αποτελείται από μία κούπα ζεστό καφέ ή απλά ξύπνα λίγο πιο νωρίς και δώσε χρόνο στον εαυτό σου.

Φρόντισε να κάνεις κάτι ώστε τα πρωινά σου να είναι διαφορετικά. Γυμναστική; Να διαβάζεις τα πρώτα νέα της ημέρας; Να ξεκινήσεις να ακούς ραδιόφωνο; Να αλλάξεις δρόμο για την δουλειά; Κατι από όλα αυτά.

Οργάνωσε τις ημέρες σου

Ο χρόνος σου χρειάζεται ξεκάθαρα οργάνωση.

– Γράψε οτιδήποτε θες να θυμάσαι σε ένα ημερολόγιο τσέπης.

– Κάθε πρωί ρίξε μια ματιά στο πρόγραμμά σου.

– Και επίσης τελείωσε την μέρα σου κοιτώντας πάλι το ημερολόγιό σου για να σιγουρευτείς αν είναι όλα έτοιμα!

Πριν φύγεις από το σπίτι

Ευχαριστήσου το πρωινό και μην αγχώνεσαι τόσο νωρίς, πριν καλά αρχίσει η μέρα, επειδή δεν ξέρεις τι να φορέσεις ή επειδή δεν ξέρεις που είναι αυτό που θέλεις να βάλεις.

Σου συνιστώ να οργανώσεις την ντουλάπα σου ανά κατηγορίες, όπως για παράδειγμα μπλούζες με μακρύ ή κοντό μανίκι, παντελόνια, φούστες, μπουφάν. Μια πολύ χρήσιμη συμβουλή είναι να τα χωρίσεις ανά χρώματα.

Και αν έχεις λίγη υπομονή άμεσα θα σου δώσω και άλλα tips για το πως να οργανώσεις αποτελεσματικά την ντουλάπα σου!

Όταν φεύγεις

Αν συνήθως ξεχνάς όταν φεύγεις να πάρεις τα κλειδιά ή οτιδήποτε άλλο είναι σημαντικό για την ημέρα σου, δημιούργησε ένα Destination Station.

Τι είναι αυτό;

– Στην πιο απλή εκδοχή του: Ένα χαρτί κολλημένο στην πόρτα ή στην γκαρνταρόμπα που σου λέει τι να πάρεις μαζί σου πριν φύγεις

– Στην πιο περίπλοκη: Κάποιο μπολ που ήδη έχεις βάλει μέσα αυτά που χρειάζεσαι (Πορτοφόλι, Φορτιστής, Κλειδιά, Κρέμα για τα χέρια.. Και ότι άλλο θεωρείς απαραίτητο)

Διάβασε επίσης στο Savoirville.gr

Μην με πιέζεις να γιορτάσω

Feminism Theory