LIFE

Ο ντολμαδοπαρασκευαστής και άλλα 4 teleπροϊόντα που δεν είχαμε ποτέ ανάγκη

Τυλίγονται από μόνα τους σε χρόνο ρεκόρ! Μα τα ντολμαδάκια βέβαια, με τη χρήση του φοβερού και τρομερού ντολμαδοπαρασκευαστή. Όλες μας έχουμε δει αυτή τη διαφήμιση με την εθνική μαγείρισσα Βέφα Αλεξιάδου και την έχουμε λατρέψει. Το όνομα της συσκευής είναι πραγματικά φανταστικό αλλά και η παρουσίαση του, χάρμα οφθαλμών.

 

Είναι πια το μυστικό μου για τέλεια ντολμαδάκια, γι’ αυτό και τον συνιστώ σε όλους. Για την νέα νοικοκυρά αλλά και για την έμπειρη μαγείρισσα. Για το σπίτι αλλά και για τον επαγγελματία. Απλώστε, γεμίστε, τυλίξτε. Με τον ντολμαδοπαρασκευαστή, τα ντολμαδάκια τυλίγονται στη στιγμή.

Η συσκευή φτηνή και φαίνεται να κάνει τη δουλειά της. Όμως, πόσο στ’ αλήθεια την έχουμε ανάγκη; Μπορεί αν δεν είχε αυτό το όνομα να μην είχαμε καν ασχοληθεί, όμως να, ασχοληθήκαμε και διαπιστώσαμε πως μάλλον δε χρειαζόμαστε ντολμαδοπαρασκευαστή.

Δε θέλουμε να το πάρει προσωπικά ο ντολμαδοπαρασκευαστής όμως. Υπάρχουν και άλλα προϊόντα που αν και είδαμε άπειρες φορές στην τηλεόραση να διαφημίζονται και μας έφεραν γέλια, στην πραγματικότητα δεν τα χρειαζόμασταν.

Φταίει το προιόν, φταίει ο τρόπος προώθησης, δε μπορούμε να καταλήξουμε. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι τα παρακάτω είναι πράγματα που σίγουρα θα μπορούσαμε να στερηθούμε αλλά για κάποιο λόγο παίρνουν χώρο στη μνήμη μας ή ακόμα και στα ντουλάπια μας (γιατί ω ναι, κάποιες δεν έχουμε αντισταθεί επιτυχώς όλες τις φορές στον βομβαρδισμό και έχουμε λειτουργήσει όπως όταν πάμε με λεφτά στο σουπερ μάρκετ. Ξέρεις “α έλα μωρέ, ας ρίξω και αυτό στο καλάθι, καλό φαίνεται, πλακα έχει, μπορεί να μου χρειαστεί”. Και όχι δε σου χρειάζεται ποτέ).

Η κουβέρτα με τα χέρια

 

Αγκαλιάστε τη και αφήστε τη να σας ζεστάνει. Ποια; Μα την κουβέρτα Snuggie φυσικά. Αποκτήσε τώρα την κουβέρτα Snuggie και ζεσταθείτε αλλά κάντε και οικονομία στη θέρμανση. Τυλιχτείτε με τη Snuggie στον καναπέ, στην πολυθρόνα, στον κάμπινγκ, στη βεράντα, οπουδήποτε. Φορέστε τα μανίκια της και ξενοιάστε.

Μιλάμε για κουβέρτα εφεύρεση! Ποτέ ξανά κανείς δεν το’ χε σκεφτεί να βάλει ανάποδα μια ρόμπα. Ο μόνος τρόπος να συνειδητοποιήσεις το αστείο του πράγματος είναι να βγάλεις μια φωτογραφία την οικογένεια όταν φοράει Snuggie. Ένα wtf θα βγει από το στόμα, εύκολα και γρήγορα όπως ακριβώς γινόταν και η παράδοση του προϊόντος κατ’ οίκον με ελάχιστα κόστη αντικαταβολής.

Tο πιο έπικ βαράκι

Πρόκειται για μια μηχανική συσκευή την οποία εσείς κινείται μπροστά και πίσω με τη μυική σας δύναμη. Όσο πιο γρήγορα κινείται εσείς το  Shake Weight, τόσο πιο έντονη και πιο αποτελεσματική θα γίνεται η άσκηση.  

Φήμες λένε ότι δεν υπάρχει γυναίκα που να είδε αυτή τη διαφήμιση και να μην έκλαψε από τα γέλια. Οι λόγοι προφανείς, μη μας κάνεις να δίνουμε περαιτέρω εξηγήσεις. Το Shake Weight είναι ένα βαράκι που αν το χρησιμοποιήσεις στο σπίτι, ακόμα και τα τούβλα θα σε κοιτάνε κάπως. Το Shake Weight είναι ένα βαράκι που μπορεί να πήρες για πλάκα αλλά σίγουρα θα λιώσει σε κάποιο ντουλάπι σου. Το Shake Weight χαχαχχαχα.

Απαίσια χτενάκια

 

Θέλετε να πετύχετε το στάιλινκ που κάνει ο κομμωτής σας αλλά δε ξέρετε πως; Σας παρουσιάζουμε το EZ combs. Έχει σχεδιαστεί για να δημιορυγείτε το χτένισμα που θέλετε με απλό και γρήγορο τρόπο. Με το EZ combs θα έχετε πάντα περιοποιημένα μαλλιά χωρίς να χρειάζεται να πάτε στο κομμωτήριο. (…) Αποκτήστε τέλειο λουκ για το πρωινό σας τρέξιμο, τα επαγγλεματικά σας ραντεβού ακόμα και στον γάμο σας.

Ένα απαίσιο χτενάκι, έχει θέσει σε κάθε σπίτι. Ακόμα και οι πιο φιλόδοξες γυναίκες, δεν παίζει να κατάφεραν ποτέ να έχουν στο χέρι τους το χτένισμα τους. Επίσης, κάποιες έτρεξαν με αυτό στο κεφάλι και το θέαμα ήταν κάτι παραπάνω από awkward. Για γάμο δε ξέρουμε, ελπίζουμε πως δεν το τόλμησε καμία. Υπάρχουν τόσα κομμωτήρια, τόσα χτενάκια, τόσα απλά λαστιχάκια. Όχι πια EZ combs, μόνο παράδοση.

Pretty Collant

 

Το τελευταίο μας τεστ. Ένα αιχμηρό ψαλίδι. Το συνηθισμένο καλσόν δεν μπορεί να του αντισταθεί, αχρηστεύτηκε, κομμάτια έγινε σχεδόν. Προσπαθήσαμε να καταστρέψουμε το Pretty Collant με το ψαλίδι. Το τρυπήσαμε, προσπαθήσαμε να το σκίσουμε αλλά αυτό αντέχει. (…) Τα πλάνα δεν είναι μονταρισμένα (…) μέχρι και οι φυσικοί ήχοι ακούγονται.

Μια εκπληκτική διαφήμιση που έχει φυσικά και μαρτυρίες που τα σπάνε. Δε ξέραμε αν έπρεπε να βάλουμε το pretty bra ή to pretty collant. Καταλήξαμε κυρίως στο δεύτερο, γιατί υπάρχουν άπειρα καλσόν εκεί έξω που είναι ανθεκτικά. Το ότι το σετ περιλαμβάνει και κομψό ρολόι μας ξεπερνά. Μπεζ και μαύρο το καλσόν, μόνο 10 ευρώ το ένα. Κοψοχρονιά.