LIFE

Οι καλύτερες προσφορές που βρήκαμε online

Ο μήνας τελειώνει και σαν σωστές Ladies, είπαμε πριν τον αποχαιρετήσουμε, να κάνουμε μερικές έξυπνες αγορές.

Εκτός, φυσικά, από ρούχα, είδη σπιτιού, προϊόντα ομορφιάς, gadgets κλπ που προσθέτουμε καθημερινά στο shopping list μας,  είπαμε να κοιτάξουμε στο διαδίκτυο και για προσφορές σε προϊόντα και υπηρεσίες που μας αρέσουν και θα θέλαμε να έχουμε, χωρίς να ξοδέψουμε πολλά.

Η βόλτα μας, λοιπόν, είχε υπέροχα αποτελέσματα! Δες στη συνέχεια και διάλεξε τι θα πρωτοπάρεις. Ταξίδια, ρούχα, περιποίηση, διασκέδαση, επιμόρφωση και εξετάσεις. Όλα με δυνατές εκπτώσεις.

Φορέματα με -85%

 

Μπορεί να πιάνει κρύο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το φόρεμα δεν αποτελεί μια καλή επιλογή και για αυτούς τους μήνες του χρόνου. Βρήκαμε για λίγες ώρες, δεκάδες υπέροχα φορέματα, με 80% έκπτωση. Τρέξε να προλάβεις. Σίγουρα βα βρεις κάποιο που να σου ταιριάζει.

Ρολόι Guess με 65 ευρώ

 

Βρήκαμε υπέροχο ρολόι Guess, στη μισή τιμή. Είναι από μπλε αλουμίνιο, έχει μπλε καντράν, ασημί φωσφορίζοντες δείκτες και σημεία και κρύσταλλα στη στεφάνη. Ότι πρέπει για δώρο! Ποιοτικό, ξεχωριστό και οικονομικό.

Δύο βράδια στην Πορταριά, με 98 ευρώ

Απόλαυσε 3 ημέρες στην μαγευτική Πορταριά, εξασφαλίζοντας διαμονή στο Montagna Verde, με έκπτωση 50%.   Το δίκλινο δωμάτικο που αφορά η προσφορά, έχει τζάκι, ενώ στο πακέτο συμπεριλαμβάνεται και πρωινό. Ρομαντική, οικονομική και ξεχωριστή απόδραση σου βρήκαμε.

Γεύμα με έκπτωση  63% στο Venti

Σου βρήκαμε την καλύτερη ευκαιρία να κάνεις μια τέλεια βόλτα στου Ψυρρή! Μπορείς να απολαύσεις ένα πλήρες γεύμα δύο ατόμων με υπέροχες δημιουργίες από την Μεσογειακή κουζίνα στο Venti, με μόνο 28 ευρώ.

Ισιωτική μαλλιών Brazilian Keratin με 45 ευρώ

Κάνε ισιωτική θεραπεία μαλλιών Brazilian Keratin, με τη νέα επαναστατική τεχνολογία βιολογική και φιλ8ική προς την τρίχα, το δέρμα και τη αναπνοή! Όλα αυτά με έκπτωση 70% στο “Beauty Planet” στην Αργυρούπολη. Η προσφορά κρατάει λίγο, πρόλαβε τη.

Φτηνό ετήσιo πακέτο online μαθημάτων ECDL Core

 

Βελτίωσε τις γνώσεις σου στους υπολογιστές, παρακολουθώντας online μαθήματα για Windows, Word, Excel, Internet, Powerpoint και Access. Αγόρασε το πακέτο με 29 ευρώ, από 249 ευρώ.

Κέρδισε 51 ευρώ από τον καθαρισμό τζακιού

 

Αν έχεις τζάκι, σου βρήκαμε αυτή τη σούπερ προσφορά για να το καθαρίσεις! Οι επαγγελματίες από το Mpakis Clima, θα το αναλάβουν χωρίς να χρησιμοποιήσουν χημικά και ανεξαρτήτως των ορόφων της πολυκατοικίας σου. Η φροντίδα της ασφάλειας και της καθαρότητας του τζακιού σου, κοστίζει 29 ευρώ με αυτό το deal! Ναι, ναι, έκπτωση 64% – κάτι που σημαίνει ότι κερδίζεις 51 ευρώ.

Μάντεψε ποιός θα πεθάνει απόψε, με 35% έκπτωση

 

Δες την μεγάλη θεατρική επιτυχία των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου “Μάντεψε Ποίος θα πεθάνει απόψε” με έκπτωση 35% στο εισιτήριο. Η παράσταση ανεβαίνει στο θέατρο “Κάτια Δανδουλάκη” και κρατάει 120 λεπτά με διάλλειμμα. Κλείσε το εισιτήριο σου με 13 ευρώ!

Ημιμόνιμο μακιγιάζ για περίγραμμα χειλιών, με 90 ευρώ

 

Χάρισε στον εαυτό σου ένα ημιμόνιμο μακιγιάζ προσώπου για περίγραμμα χειλιών, χωρίς να σου κοστίσει μια μικρή περιουσία. Το βρήκαμε με έκπτωση 70% και η προσφορά πραγματοποείται σε μια επίσκεψη.

Εξέταση HIV (AIDS) με 12 ευρώ

 

Έχεις αμφιβολίες μετά από μια απρόσεκτη ερωτική επαφή; Κάνε την εξέταση HIV (AIDS) με 12 ευρώ, έχοντας παράλληλα και εκτίμηση αποτελεσμάτων από τον Γιατρό. Πρόλαβε την προσφορά που αφορά μόνο την περιοχή της Θεσσαλονίκης!

 

Τσέκαρε, επίσης, στην Shopping List μας:

Flatforms Guess

Γυαλιά ηλίου Komono

Αποχυμωτής Moulinex