LIFE

Οι πρώτες γιορτινές e-προσφορές είναι εδώ

Γιορτές, γιορτές, γιορτές! Έρχονται και φυσικά η όρεξη για ψώνια ανοίγει (ακόμα παραπάνω).

Πριν πάρεις τους δρόμους, όμως, θα σου προτείναμε να ρίξεις μια ματιά στο διαδίκτυο. Κυκλοφορούν μοναδικές προσφορές που κρατούν για λίγες μόνο ώρες.

Για να μη χαθείς, σου βρήκαμε εμείς μερικές από τις καλύτερες που εντοπίσαμε. Από ταξίδια μέχρι παιχνίδια, όλα σε φανταστικές τιμές! Είσαι ένα κλικ μακρυά από τις πιο έξυπνες αγορές. Δες και μόνη σου.

Δώρα για τον καλό σου έως 40 ευρώ

 

Εκμεταλλεύσου Black Friday και Cyber Monday! Το ASOS σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις τις αγορές σου με έκπτωση extra, βάζοντας τον κωδικό CYBERWKND20. Καλή ευκαιρία να πάρεις δώρο στον καλό σου.

Party Dresses από 16,90 ευρώ

Γιορτές έρχονται, είναι δυνατόν να τη βγάλεις με τα παλιά σου φορέματα; Ειδικά τώρα, που βρήκαμε τέλεια και οικονομικά. Κοντό, μακρύ, μονόχρωμο, πολύχρωμο… Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει μεταξύ 100 σχεδίων. Βιάσου, δε θα μπορείς να κάνεις τέτοια αγορά για πολλές ημέρες.

Εκπαιδευτικά παιχνίδια, με έκπτωση 30%

Βρήκαμε τα ωραιότερα εκπαιδευτικά παιχνίδια για τα μικρά σου, σε καταπληκτικές τιμές. Σετ πρωινού, μαγειρικά σκεύη, βάρκα ισορροπίας, κουκλόσπιτο, σε τιμές που δε ξεπερνάνε τα 50 ευρώ.

Δες τον αληθινό Αϊ Βασίλη, με 5 ευρώ

 

Ο αληθινός Άγιος Βασίλης, έρχεται για λίγες ημέρες από το Ροβανιέμι στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο MEC Παιανίας. Εξασφάλισε φθηνότερο κατά 39% εισιτήριο στο Santa Claus Kingdom! Η προσφορά ισχύει για λίγες ώρες.

3 βράδια στο Καρπενήσι, στη μισή τιμή

 

Ετοιμάσου για γιορτινή απόδραση. Κάνε Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στο Καρπενήσι, στο Lecadin Hotel με θέα που κόβει την ανάσα. Πρόλαβε την προσφορά και εξασφάλισε με 139 ευρώ, 3 διανυκτερεύσεις!

Γεύμα δύο ατόμων στο Χαλάνδρι, με 18 ευρώ

 

Εξασφάλισε έκπτωση 59%, για ένα γεύμα στη Μουσική Ταβέρνα “Σίμος”. Θα απολαύσεις γεύσεις που θα ευχαριστήσουν τον ουρανίσκο σου και δημιουργικές προτάσεις γαρνιρισμένες με ελληνικό μεράκι υπό τη συνοδεία ζωντανής μουσικής.

3 μήνες χορός, με 35 ευρώ

 

Θέλεις να το ρίξεις στο χορό αλλά σκέφτεσαι το οικονομικό; Βρήκαμε τέλεια τιμή για μαθήματα Ευρωπαϊκών χωρών, από τη σχολή Bolero στο Μετρό του Αγίου Δημητρίου. Από 180 ευρώ, μόνο 35 ευρώ για 8 ομαδικά μαθήματα το μήνα. Το πακέτο είναι τρίμηνο!

Χαλαρωτικό μασάζ, με έκπτωση 84%

Απόλαυσε ένα Full Body χαλαρωτικό μασάζ με ζεστό λάδι εμπλουτισμένο με τρία αιθέρια έλαια και εκχύλισμα αμυγδάλου διάρκειας 60 λεπτών. Όλα αυτά με 16 ευρώ, όταν η αρχική τιμή είναι 100 ευρώ! Μη το χάσεις.

Ετήσιο μανικούρ-πεντικιούρ, με 60 ευρώ

manikiour 

Αυτό είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου! Μανικιούρ και πεντικιούρ, με ημιμόνιμη βαφή, από το Κέντρο Ομορφιάς Body Facial Cosmetics στο Παγκράτι, με 60 ευρώ. Δηλαδή, 12 manicure, 12 pedicure! Η αρχική αξία είναι 180 ευρώ για ένα τέτοιο πακέτο.

Eπισκευή H/Y, κινητού ή τάμπλετ, με 5 ευρώ

Τώρα μπορείς αντί να δώσεις 30 ευρώ για να φτιάξεις τον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet σου, να δώσεις μόλις 5 ευρώ! Ναι, βρήκαμε αυτή την τέλεια προσφορά, από το Easy Service.

Για δες και αυτά στη Shopping list του Ladylike:

“Δες τη ζωή αλλιώς” από την Arianna Huffington -30%

Mποτάκια S. Oliver