LIFE

Ποια Lady του Ladylike είσαι;

Μας διαβάζεις εδώ και καιρό και μας έχεις δείξει την εμπιστοσύνη σου. Μπορεί να μας βλέπεις ακόμα και στον ύπνο σου - γιατί όχι - και να έχουμε γίνει οι καλύτερες ιντερνετικές σου φίλες. Γενικά μας αρέσει η υπερβολή, μην μας παρεξηγείς.

Σίγουρα θα μας έχεις δει σε κάποιο από τα φωτογραφικά μας θέματα. Ε; Τη Νίκη Χάγια να κάνει γιόγκα, τη Μαριέτα Χριστοπούλου να παρουσιάζει το νέο Smart, τη Δέσποινα Δημά να δοκιμάζει παπούτσια, τη Μάριον Παλιούρα να κάνει partner γιόγκα με τις υποδείξεις της Νίκης και την Ιωάννα Μαμάη να αλλάζει γυαλιά ηλίου.

Θα έχεις διαβάσει τις απόψεις μας σε πολλά κοινά θέματα που απασχολούν τη σύγχρονη γυναίκα. Για τις φιλικές και ερωτικές σχέσεις, τη δουλειά, το σώμα και την ψυχολογία. Κάθε απάντηση και μια διαφορετική φιλοσοφία. Ένας διαφορετικός τρόπος σκέψης και αντίληψης των πραγμάτων.

Είμαστε μια γυναικεία παρέα που η κάθε μια έχει τη δική της και διαφορετική προσωπικότητα. Αλλά όλες κάπου κουμπώνουμε. Καταρχάς, το ότι μας αρέσει ο Justin Timberlake είναι ο βασικότερος δεσμός μας που μας κάνει να καταλαβαίνουμε η μια την άλλη.

Εσύ με ποια ταυτίζεσαι περισσότερο;

Κάνε το τεστ και δες ποια συντάκτρια του Ladylike είσαι! Θα χαρούμε πολύ να μοιραστείς το αποτέλεσμά σου και να μας αφήσεις το δικό σου σχόλιο!

Κάνε περισσότερα quiz στο Ladylike

Ποιος τύπος άντρα είναι ο ιδανικός για σένα;

Κουίζ: Τι μάνα θα γίνεις μάνα μου

Κουίζ: Ποιο love story της ελληνικής τηλεόρασης είσαι;