TRAVEL

Που να πας με τον καλό σου δίνοντας μέχρι 200 ευρώ

Οι εκλογές πέρασαν, ο Ιανουάριος μας χαιρετάει και εσύ δεν έχεις ακόμα κάνει το πλάνο για την πρώτη εκδρομή της χρονιάς με τον καλό σου;

Δε χρειάζεσαι πολλά χρήματα, ούτε πολύ χρόνο για να ψάξεις. Σου βρήκαμε εμείς μερικές από τις καλύτερες προσφορές που έχει το ekdromi.gr αυτές τις ημέρες και σου τις παρουσιάζουμε. Πρόλαβε τα πακέτα και καλά να περάσετε!

Τριήμερο στο Καρπενήσι με 199 ευρώ

 

Μπορείς να κάνεις τις διακοπές σου στο πανέμορφο Καρπενήσι με έκπτωση 61%. Διαμονή στο 5* AVARIS Hotel σε δίκλινο, πλήρης διατροφή, early check in και late check out. Πρόλαβε το πακέτο με 199 ευρώ.

2 βράδια στη Λίμνη Πλαστήρα με 99 ευρώ

 

Δύο άτομα στη Λίμνη Πλαστήρα, σε δίκλινο δωμάτιο με τζάκι και πρωινό στο 4 αστέρων Nevros Hotel Resort & Spa! Προσφέρεται μία ώρα Prive Sauna και Hamam με δύο ποτήρια κρασί. Early Check in και Late Check out. Όλα αυτά, με έκπτωση 51%, δηλαδή 99 ευρώ.

3 ημέρες στο Μουζάκι στη μισή τιμή

 

Φτιάξε βαλίτσες για το πανέμορφο Μουζάκι! Βρήκαμε πακέτο στη μισή τιμή. Συγκεκριμένα με 199 ευρώ μπορείς να μείνεις 2 βράδια στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa, με ημιδιατροφή. Στο πακέτο συμπεριλμβάνονται 2 Relax Massage σε στρώμα αέρος και νερού, μια περιοποίηση προσώπου, ελεύθερη χρήση της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας, του υδρομασάζ, της σάουνα και του γυμναστηρίου.

Διήμερο στη Θεσσαλονίκη με 99 ευρώ

 

Απόλαυσε μια πολυτελή διαμονή στην Θεσσαλονίκη με 99 ευρώ. Βρήκαμε πακέτο με έκπτωση 50%, το οποίο περιλαμβάνει: superior δίκλινο δωμάτιο για 1 διανυκτέρευση στο 5 αστέρων Domotel Les Lazaristes Luxury Art Hotel με ημιδιατροφή.

3 ημέρες στο Καϊμακτσαλάν με 179 ευρώ

 

Superior δίκλινο δωμάτιο στο 4 αστέρων Domotel Neve Mountain Resort με 179 ευρώ από 360 ευρώ! Δε μπορείς να τη χάσεις αυτή την προσφορά, που εκτός από τη διαμονή περιλαμβάνει και ελεύθερη χρήση του Spa & Fitness Center.

2 βράδια στην Κατερίνη Πιερίας με 199 ευρώ

 

Καθαρά Δευτέρα στο 5 αστέρων Mediterranean Village Hotel & Spa, στην Κατερίνη Πιερίας! Απόλαυσε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 199€ από 398€ (έκπτωση 50%)! Ελεύθερη πρόσβαση στο Κέντρο Ευεξίας Spa Venus με απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με Υδρομασάζ, του Hamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου καθώς και Ζωντανή Μουσική καθημερινά στο Bar του Ξενοδοχείου με Μασκέ party!

Τριήμερο στην Ορεινή Αρκαδία με 189 ευρώ

Απόλαυσε ένα τριήμερο στις παρυφές του Μαινάλου με θέα το Ελατοδάσος. Βρήκαμε προσφορά για διαμονή σε Superior Villa με τζάκι στο Nefeles Mainalon Resort με 189 ευρώ, για δύο βράδια. Στο πακέτο συμπεριλαμβάνονται ένα μπουκάλι κρασί, 2 εισιτήρια για το Σπήλαιο του Κάψια, επίσκεψη σε τοπικό βιολογικό οινοποιείο και χρήστη ποδηλάτων για βόλτες. Η έκπτωση είναι 50%, θα τη χάσεις;

2 βράδια στην Πορταριά με 159 ευρώ

 

Κλείσε τώρα δύο διανυκτερεύσεις στο 4 αστέρων Pelion Resort, μόνο με 159 ευρώ από 318 ευρώ! Στο πακέτο περιλαμβάνεται ημιδιατροφή και καθημερινή χρήση της Sauna και του Jacuzzi για 45 λεπτά.

3 ημέρες στο Ναύπλιο με 99 ευρώ

 

 

Έφυγες για Ναύπλιο. Με 99 ευρώ μπορείς να  κλείσεις τώρα διαμονή σε δίκλινο για δύο βράδια, στα Chroma Design Hotel & Suites με πρωινό. Η αρχική τιμή για ένα τέτοιο πακέτο είναι 210 ευρώ, μη χάσεις την ευκαιρία.

Ιματικό τριήμερο στα Λουτρά Πλατυστόμου με 189 ευρώ

 

Για ένα διαφορετικό τριήμερο, μπορείς να επιλέξεις τα Λουτρά Πλατυστόμου. Με 189 ευρώ και έκπτωση 50%, μπορείς να μείνεις σε δίκλινο δύο βράδια στο 4 αστέρων Thermae Platystomou Resort & Spa. Στο πακέτο περιλαμβάνεται ημιδιατροφή, δύο χαλαρωτικά massage διάρκειας 30 λεπτών το κάθε ένα και χρήση της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας.

Κάνε και μια βόλτα στη Shopping list του Ladylike:

Eπιχρυσωμένο κολιέ Sophia Koutsoukou -20%

Αφρόλουτρο Molton Brown