LIFE

Food Truck: Η καντίνα που τριγυρνά σε όλη την Αθήνα

Το Savoirville.gr, επίσημος συνεργάτης του Ladylike, σου παρουσιάζει μια καντίνα τελείως διαφορετική από τις άλλες.

Τους τελευταίους περίπου 2 μήνες τριγυρνά στην Αθήνα μια διαφορετική καντίνα από αυτές που έχουμε συνηθίσει, το Food Truck, που ήρθε για να αλλάξει αυτό που ξέραμε για το ”βρώμικο”.

Ο ιδιοκτήτης της Γιώργος Γληνός είναι αστροφυσικός, με μεγάλη αγάπη στο φαγητό, ο οποίος βάλθηκε να ταΐσει τους Αθηναίους. Αποφάσισε λοιπόν να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να ανοίξει μια γκουρμέ περιφερόμενη καντίνα, την “Κατίνα” του με σπεσιαλιτέ στον ποντιακό γκεζλεμέ.

Η ιδέα του ήρθε πριν από πολλά χρόνια, όταν στα 26 του αποφάσισε να κάνει τον γύρο της Μεσογείου με τη μηχανή του. Σε μία στάση του στην Τουρκία, τον φιλοξένησαν σε ένα σπίτι όπου και δοκίμασε για πρώτη φορά τους γκεζλεμέδες. Οι γκεζλεμέδες είναι παραδοσιακές ποντιακές πίτες με διάφορες γεμίσεις.

Πέρα όμως από γκεζλεμέ με γέμιση κατά κανόνα από σπανάκι, φρέσκο κρεμμυδάκι, φέτα και δυόσμο, στο Food Truck μπορείτε να βρείτε σούπες ημέρας με αγνά και φρέσκα υλικά καθώς και ζεστή μεξικάνικη σοκολάτα. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι αγνά και εκλεκτά. Η φέτα από τον Καϊδάντζη στα Μεσόγεια, το κασέρι ΠΟΠ Μυτιληνιό, τα αυγά από κότες ελευθέρας βοσκής, και ο παστουρμάς από βιολογικό φιλέτο μοσχάρι Μιράν.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα είστε έξω και σας πιάσει μια λιγούρα ή μετά από έναν αγώνα ή ένα live ψάξτε να βρείτε το Food Truck για υγιεινό ”βρώμικο”.

Όπως λέει: “Τριγυρνάει στους δρόμους της πόλης, εκεί όπου πραγματικά ανήκει”

Για να δείτε τις διαδρομές του πατήστε στο Facebook

Διάβασε επίσης στο Savoirville

Σκύλος και παιδί

Συναισθηματική νοημοσύνη