SHOPPING

10 e-προσφορές που θα σε κάνουν να βγεις από το σπίτι

Αν έχεις όρεξη για έξυπνες αγορές, εδώ είμαστε εμείς για εσένα. Εκτός από την καθημερινή επιλογή προϊόντων στην Shopping List μας, σου συγκεντρώνουμε μερικές από τις καλύτερες προσφορές που κυκλοφορούν online. Διάλεξε και πάρε, με ένα κλικ!

Γεύμα για δύο στο Θησείο με -52%

 

Πρόλαβε να κάνεις δικό σου ένα γεύμα για δύο στο Θησείο και συγκεκριμένα στο Thissio View! Θα χορτάσεις τόσο από τα εξαιρετικά πιάτα όσο και από την απέραντη θέα, μόνο με 28 ευρώ.

Parking στο αεροδρόμιο με 4,99 ευρώ

 

Αντί να πληρώνεις μία περιουσία σε ταξί ή να ταλαιπωρείσαι με τα μέσα μεταφοράς, όταν θες να ταξιδέψεις από το Ελ. Βενιζέλος, άφησε το αυτοκίνητό σου στο ιδιωτικό parking Apollo. Από 4,99 ευρώ η ημέρα για στάθμευση, 24ωρη φύλαξη και μεταφορά σας!

Τριήμερο στο Καρπενήσι με 69 ευρώ

 

Κλείσε σήμερα τη διαμονή σου στο Hotel Ελβετία στο Καρπενήσι, στη μισή τιμή! Το πακέτο για δύο βράδια, περιλαμβάνει δωρεάν χρήση Spa και early check in – late check out.

Φαγητό στο Lemonaki Myrodato -50%

 

Βρήκαμε προσφορά για εσένα που ψάχνεις ένα φρέσκο στέκι! Απόλαυσε γεύμα για 2, με μυρωδιές από Lemonaki Myrodato ελεύθερης επιλογής από τον κατάλογο, μόνο με 15 ευρώ.

Πολυτελής περιποίηση προσώπου με 17 ευρώ

 

Δώσε στο πρόσωπο σου λάμψη και ενυδάτωση κάνοντας μια πολυτελή περιποίηση προσώπου στο The Golden Spa, που βρίσκεται στο Σύνταγμα. Τη βρήκαμε με έκπτωση 72%, δηλαδή 17 ευρώ!

Θεραπείες αντιμετώπισης κυτταρίτιδας με 150 ευρώ

 

Θες να αποχαιρετίσεις την κυτταρίτιδα αλλά δεν είσαι τώρα για να ξοδεύεις και μια περιουσία; Αυτή η προσφορά είναι για σένα. Βρήκαμε πακέτο για 10 θεραπείες στο So Beauty στην Παλλήνη, με 150 ευρώ από 300 ευρώ αρχική τιμή.

Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου με 35 ευρώ

 

Τώρα που ανοίγει ο καιρός, σίγουρα θα χρησιμοποιήσεις το αυτοκίνητο περισσότερο για εξορμήσεις. Φυσικά, πρέπει να προσέξεις να είναι όμορφο. Γι’ αυτό και εμείς σου βρήκαμε προσφορά για βιολογικό καθαρισμό, στο Αύρα Car Wash στη Ν. Φιλαδέλφεια με 35 ευρώ από 130 ευρώ αρχική τιμή.

Καθαρισμός δοντιών -70%

 

Δε γίνεται να μην προσέχεις το χαμόγελο σου. Γι’ αυτό και εμείς ψάξαμε και βρήκαμε προσφορά καθαρισμού δοντιών με 14,90 ευρώ. Πρόλαβε την.

Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε, με 13 ευρώ

 

Η παράσταση “Μάντεψε ποιος πεθάνει απόψε” των Ρέππα-Παπαθανασίου, επιστρέφει στο θέατρο Δανδουλάκη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Μπορείς να την δεις πληρώνοντας φθηνότερο κατά 35% εισιτήριο. Πρόλαβε την προσφορά.

Ελεύθερη πτώση με μέθοδο Tandem  -29%

 

Το άλμα με τη μέθοδο tandem είναι ο ευκολότερος τρόπος για να μυηθείς στο συναρπαστικό κόσμο της ελεύθερης πτώσης. Μετά από μια σύντομη ενημέρωση στο έδαφος, ετοιμάσου για απογείωση! Εξασφάλισε αυτή τη μοναδική εμπειρία στην τιμή των 149 ευρώ!