SHOPPING

Αυτό είναι το μυστικό για κινητό αθάνατο

Το πιο σημαντικό πράγμα του τηλεφώνου είναι η μπαταρία. Είναι κάτι σαν την καρδιά του, αν δεν λειτουργεί καλά τότε την έχεις πατήσει. Έτσι από την αρχή που θα αγοράσεις το smartphone σου θα πρέπει να ακολουθείς πιστά τις οδηγίες φόρτισης.

Για να ζήσει περισσότερο πρέπει να διατηρείς την μπαταρία του κινητού σου γύρω στο 50%. Είναι ωραίο να το φορτίζεις 100% γιατί ξέρεις πως θα είναι δίπλα σου όλη την ημέρα αλλά αυτό πρέπει να γίνεται μόνο 1 με 2 φορές τον μήνα. Καθημερινά θα πρέπει να την κρατήσεις μεταξύ 40% με 80%.

 

Εκτός από την μπαταρία, δώσε στο κινητό σου μακροζωία προσέχοντας και τα παρακάτω.

1. …προφυλακτικό στην οθόνη

Μια φορά μονάχα φτάνει να ραγίσει το γυαλί και μπαπ τέλος- τέζα, ε θες; Φρόντισε τη βιτρίνα του κινητού σου, μην την παραμελείς. Bρήκαμε για iPhone με 11.99 .

2. Εφαρμογές στο off

Έχοντας ανοιχτές τις εφαρμογές, η μπαταρία σου ” τρέχει” χωρίς λόγο. Αν δεν γνωρίζεις πως να τις κλείνεις, γιατί είναι μια νέα ανακάλυψη, άκου προσεκτικά: Ένα κλικ κι όλα αλλάζουν που λέμε; Αυτό ακριβώς! Με ένα διπλό κλικ στο κεντρικό κουμπί της οθόνης σου (αυτό του μενού) και με απλές κινήσεις κλείνουν όλες οι εφαρμογές.

3. Ζέστη μακρυά

Φυσικά και εσύ αλλά και το κινητό σου! Ούτε πολύ κρύο ούτε ζέστη.