LIFE

Κι αν είσαι single στα 30 τι πειράζει;

Έχεις μπει στα 30 (μπορεί να είσαι λίγο πάνω ή και λίγο κάτω, δεν έχει σημασία) και ξαφνικά σε πιάνουν ανασφάλειες που είσαι ακόμα single, σκέφτεσαι όλες τις προηγούμενες επιλογές για να βρει πού έκανες το λάθος και δεν πήγαν όπως θα ήθελες, γενικά προβληματίζεσαι έντονα και πονοκεφαλιάζεις. Αλήθεια, γιατί;

Τι σημαίνει μια ηλικία; Τι σημαίνει ότι είσαι 30; Γιατί πρέπει ένας αριθμός να σου ορίσει πώς θα είναι η προσωπική σου ζωή;

Για να μην προβληματίζεσαι άδικα, καθότι οι ηλικίες δεν είναι παρά αριθμοί, σου έχουμε μερικούς καλούς λόγους που θα σε κάνουν να δεις με άλλο μάτι την εργένικη ζωή σου.

1) Μπορείς να ταξιδέψεις οπουδήποτε στον κόσμο θέλεις, χωρίς να πρέπει να διαπραγματευτείς τον προορισμό και να βγάλεις ολόκληρο οργανόγραμμα για να το πετύχεις.

2) Μαθαίνεις να είσαι οικονομικά ανεξάρτητη και να διαχειρίζεσαι εσύ όλους τους λογαριασμούς του σπιτιού σου.

3) Μπορείς να κοιμηθείς όσο και όπως θες (τεντώσου άφοβα).

4) Φτιάχνεις το ψυγείο σου όπως εσύ θες και αν πιεις και μια γουλιά απευθείας από το μπουκάλι με το γάλα δεν χάλασε κι ο κόσμος.

5) Έχεις την ελευθερία να περάσεις όση ώρα θες μέσα στο μπάνιο σου.

6) Ζητάς βοήθεια μόνο όποτε τη χρειάζεσαι.

7) Μπορείς να βγεις εξίσου με έναν 25χρονο και έναν 45χρονο και μάντεψε: τίποτα από τα δύο δεν είναι περίεργο.

8) Βγαίνεις με τις φίλες σου όποτε θες και γυρνάς και ό,τι ώρα θες.

9) Έχεις το χρόνο να καταλάβεις και να το δουλέψεις μέσα σου τι είναι τελικά αυτό που θες από ένα σύντροφο και μία σχέση.

10) Άδραξε την ευκαιρία για να τα βρεις πρώτα απ’ όλα με τον εαυτό σου, μάθε να περνάς καλά πρώτα μ’ εκείνον.