LIFE

Τα αγόρια που θα συναντήσεις το καλοκαίρι

Καλοκαίρι, ανεβασμένη λίμπιντο και πολλοί topless άνδρες με διάθεση για φλερτ. Τα αγόρια του καλοκαιριού διακρίνονται σε εννέα κατηγορίες. Από εκείνο που θα γνωρίσεις στην παραλία, στις διακοπές σου, στην πισίνα μέχρι τον μπάρμαν και ένα παλιό σου συμμαθητή. Διαλέγεις και παίρνεις!

Το αγόρι του air condition

Καλοκαίρι είναι κάποια στιγμή θα χαλάσει το air condition σου. Τότε θα καλέσεις έναν ψυκτικό για να το επιδιορθώσει. Αν είσαι τυχερή ή έχεις ψάξει, το αγόρι που θα σου φτιάξει το air condition θα έχει τις αναλογίες ενός μοντέλου. Είμαι σίγουρη ότι κάθε πέντε λεπτά θα τον ρωτάς αν χρειάζεται κάτι για να νιώσει σαν το σπίτι του.

Ο τουρίστας

Αρκετοί τουρίστες έρχονται κάθε καλοκαίρι στη χώρα μας από πολλά μέρη του πλανήτη. Σίγουρα θα έχεις γνωρίσει κάποιον. Οι περισσότεροι έχουν το αμήχανο χαμόγελο και θέλουν να μάθουν πολλά για την Ελλάδα και τις Ελληνίδες. Ο έρωτάς σας θα κρατήσει όσο οι διακοπές και θα συνεχιστεί διαδικτυακά.

Το beach boy

Είναι ο πρώτος που θα τραβήξει το βλέμμα σου. Σωματώδης, μαυρισμένος και με απεριόριστη αυτοπεποίθηση. Θα τον δεις να παίζει beach volley, beach soccer ή ρακέτες. Τα δόντια είναι λευκά και φροντίζει να χαμογελά συχνά. Είναι πολύ πιθανό να σε κουράσει με την πολυλογία του, κυρίως όσον αφορά τον εαυτό του και τα αθλήματα με τα οποία ασχολείται.

 

Ο παλιός σου συμμαθητής

Συνήθως είναι στο μέρος που μεγάλωσες και επιστρέφεις τα καλοκαίρια για τις διακοπές σου. Στο σχολείο ήταν από τα πιο άσχημα αγοράκια της τάξης και πλέον θεωρείται από τους πιο περιζήτητους άνδρες. Του ρίχνεις τα “δίχτυα” σου και περνάτε μερικές “καυτές” μέρες τις οποίες θα ξαναθυμηθείτε το επόμενο καλοκαίρι.

Το αγόρι των διακοπών

Θα τον συναντήσεις κατά τη διάρκειά των διακοπών σου και σύντομα θα εξελιχθεί σε ένα φλογερό ρομαντικό ειδύλλιο. Ό,τι περάσετε εκεί θα μείνει μεταξύ σας γιατί μπορεί να είστε δεσμευμένοι είτε να ζήσετε μια περιπέτεια. Η “σχέση” σου θα κρατήσει όσο και οι διακοπές σου και όταν χωρίσουν οι δρόμοι μας, δε θα ξαναειδωθείτε ποτέ.

Ο καλεσμένος στο γάμο

Θα τον δεις στο γάμο της φίλης σου. Μπορεί να είναι από την πλευρά το γαμπρού ή κάποιος μακρινό συγγενής της. Θα ανταλλάσσετε βλέμματα για πολύ ώρα και μετά στο γλέντι θα μιλήσετε για αρκετή ώρα. Με ένα τέτοιο αγόρι έχεις πολλές προοπτικές αφού συχνά μετά από γάμους δημιουργούνται ζευγαράκια!

 

O μπάρμαν

Χειμώνα-καλοκαίρι ο μπάρμαν έχει επιτυχίες. Το καλοκαίρι, όμως, ο μπάρμαν σε τραβάει περισσότερο. Λίγο τα κοκτέιλ που σε “χτυπάνε” πιο εύκολα, λίγο το αυγουστιάτικο φεγγάρι θα σε κάνουν να πέσεις στην αγκαλιά του χωρίς να το καταλάβεις. Μην περιμένεις να σε πάρει την άλλη μέρα τηλέφωνο. Απλα απόλαυσε τη βραδιά που θα είσαι μαζί του.

Ο ναυαγοσώστης

Ο άνδρας που κάθε καλοκαίρι και τραβάει τα βλέμματα και έχει τις επιτυχίες του. Μέχρι το απόγευμα θα τον συναντήσεις στην παραλία μαυρισμένος και six pack και το βράδυ θα τον δεις στο πιο trendy μαγαζί του νησιού. Πάντα χαμογελαστός, πάντα καλοδιάθετος και διαθέσιμος. Αν τον πετύχεις στις αρχές της βραδιάς έχεις πολλές πιθανότητες να τη συνεχίσετε παρέα. Την άλλη μέρα στο ίδιο μαγαζί θα τον πετύχεις με άλλη ή άλλες. Sorry.

 

Το pool boy

Το αγόρι που περιποιείται την πισίνα του ξενοδοχείου, σίγουρα θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον ειδικά αν είναι topless. Μαυρισμένος, γυμνασμένος και ευγενικός θα σε γοητεύσει και θα τον διεκδικήσεις. Θα περάσεις καλά, αλλά μην περιμένεις για κάτι μελλοντικό.