LIFE

Τα μυστικά των online αγορών

Ακολουθώντας τα στατιστικά, διαβάζοντας και τις έρευνες, η χώρα μας δεν πρωτοστατεί ούτε στα ψώνια από το διαδίκτυο. Όχι ότι περίμενα τους στατιστικούς ερευνητές να μου το πουν για να καταλάβω. Φίλες έχω και ξέρω.

Δεν είναι ο ρόλος μου όμως αυτός. Δεν με ενδιαφέρει να κάτσω να εξετάσω καμία αιτία. Το μόνο που θα ήθελα είναι να σου εμπιστευτώ μερικά μυστικά. Μικρά μυστικά μεγάλης αξίας και κέρδους!

Επειδή λοιπόν κάθε φορά που μου λένε ένα μυστικό, δυσκολεύομαι να το κρατήσω, έτρεξα να σου τα πω. Μπορείς να με πεις και μαρτυριάρη αλλά στο τέλος θα με ευγνωμονείς. Είναι άλλωστε από αυτά τα μυστικά που αξίζει να τα συζητήσεις με φίλους που εμπιστεύεσαι. Είναι μυστικά που πρέπει να ξέρεις.

Ως ειδικός λοιπόν του online shopping θα σου αποκαλύψω μερικά από αυτά. Και μην με κοροϊδεύεις για τον τίτλο γιατί δεν θα σου πω τίποτα.

Άκου λοιπόν προσεκτικά και δεν θα χάσεις.

Ας αρχίσουμε από κάτι γενικό. Η αξία της πληροφορίας είναι μεγάλη. Η πληροφορία είναι χρυσός. Οι καλύτερες προσφορές ανακοινώνονται τελευταία στιγμή στους εγγεγραμμένους χρήστες με την μορφή e-mail που στέλνονται απευθείας στο κουτί αλληλογραφίας σου. Όσο εκνευριστικό και αν σου είναι να λαμβάνεις άχρηστα μηνύματα, μπορεί να γίνει πολύ βοηθητικό.

Συγκέντρωσε λοιπόν όλα εκείνα τα online καταστήματα που επιθυμείς να λαμβάνεις νέα τους, άνοιξε ένα καινούργιο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μάζεψε εκεί όλα τα last minute offers. Θυμήσου ότι στο χώρο του διαδικτύου οι εκπτώσεις μπορεί να διαρκούν όλο τον χρόνο.

Το newcult.gr διαθέτει ειδική κατηγορία OUTLET όπου μπορείς να βρεις εκπτωτικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ όλο το χρόνο και σε περίοδο εκτός εκπτώσεων.

Επίσης προσφέρει κουπόνι αξίας 5 ευρώ για κάθε φίλη σου που τους συστήνεις.

Το rouxa365.gr διαθέτει επίσης κατηγορία OUTLET όπου μπορείς να βρεις μεγάλες προσφορές σε περιόδους άσχετες από εκπτώσεις.

Από που να ξεκινήσω. Το Brands4all προσφέρει κουπόνι -15% σε κάθε νέα εγγραφή και συνήθως άλλο ένα νέο με -10% όταν το εξαργυρώσεις. Λειτουργεί επίσης ειδική κατηγορία που μπορείς να βρεις κομμάτια με τιμή από 5 ευρώ μέχρι 9,90.

Θα σου πρότεινα επίσης να παρακολουθείς τα μηνύματα τους στο mail σου μιας και έχει πάντα κάτι καλό να σου προτείνει.

Μιας και το είδα δεν θα παραλείψω να σας το πω! Με αφορμή την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, με την χρήση του κωδικού LOVE16 μέχρι και 14 Φεβρουαρίου, προσφέρουν δωρεάν αποστολή σε επιλεγμένα είδη.

Το Spartoo προσφέρει κουπόνι αξίας 10ευρώ στην πρώτη παραγγελία φίλης σας που τους έχεις συστήσει και δώρο πόντους με την αγορά κάθε προϊόντος. Επίσης, επιπλέον έκπτωση 5 ευρώ με την εγγραφή στο ενημερωτικό τους δελτίο και 10 ευρώ με την συμπλήρωση ερευνητικού ερωτηματολογίου για την χρηστικότητα της ιστοσελίδας τους.

Tο spostarena.gr προσφέρει σε όλα τα νέα σχέδια των γυναικείων αθλητικών Nike έκπτωση 10%.

Το αγαπημένο σου KOOLFLY σε συνεργασία με την Cosmote σου χαρίζει εκπτωτικό κουπόνι αξίας -20%.

Το Heaven of Brands διαθέτει επίσης ειδική κατηγορία με εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι -90%.

 

Το Kologirou.com προσφέρει 50% Luxury Points για την επόμενη αγορά.

Εδώ πιάσαμε την καλή! Το Troumpoukis.gr προσφέρει αρχικά έκπτωση -50% στα τελευταία νούμερα και ανακοινώνει ημερησίως μία προσφορά σε προϊόντα έκπληξη.

Μπορείς να μετατρέψεις τις αγορές σου σε πόντους αφού για κάθε αγορά κερδίζεις σε ευρώ μέσω του προγράμματος πόντων επιστροφής. 2 ευρώ αγορών = 1 πόντοι= 10 λεπτά του ευρώ.

Επίσης, για κάθε φίλη σου που ολοκληρώνει μία αγορά κερδίζεις 5 ευρώ με το πρόγραμμα επιβράβευσης.

Η κάρτα «Check In & Win» των Factory Outlet γίνεται δική σου με την 1η σου παραγγελία από το ηλεκτρονικό κατάστημα. Έτσι, κάθε φορά που κάνεις τις αγορές σου και χρησιμοποιείς την κάρτα σου, σε περιμένουν μοναδικά προνόμια και δώρα.

Τέλος έχω δύο μικρά δώρα!

Ξέρω ότι λόγω capital controls οι online αγορές σας έχουν περιοριστεί. Παρακάτω ακολουθούν όλα εκείνα τα βήματα για να ξεκλειδώσεις το paypal σου και να κάνεις ψώνια από το εξωτερικό.

1. Mπαίνεις στο Paypal –> My PayPal

2. Πας “Request Money”

3. Εισάγεις ένα mail στο οποίο έχεις πρόσβαση (όχι το mail με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή)

4. Τσεκάρεις την επιλογή “goods” και το ποσό που θέλεις

5. Πας στο mail που έβαλες και βλέπεις το μήνυμα που σου έχει έρθει

6. Απαντάς στα στοιχεία που σου ζητάει με ψεύτικες πληροφορίες

7. Βάζεις τον αριθμό της κάρτας στην οποία θα γίνει η χρέωση

8. Πατάς pay και δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις

 

Το τελευταίο μυστικό αφορά τις online αγορές από όλα τα καταστήματα του ομίλου Inditex. Εγώ τo δοκίμασα στα Zara και δουλεύει άψογα. Είναι ιδανικό για τις περιπτώσεις που είσαι άσχετη από paypal και τα κομμάτια που σε ενδιαφέρουν δεν κυκλοφορούν στην χώρα μας ή την πόλη σου. Αφού λοιπόν επισκεφτείς ένα φυσικό κατάστημα και εκδόσεις μία δωροκάρτα με το ακριβές ποσό της αγοράς που επιθυμείς να κάνεις, είσαι έτοιμη για αγορές.

Καλά μας ψώνια!