LIFE

Το “Μαμά Πεινάω” ταξίδεψε στο Λονδίνο!

Στο ελληνικό εστιατόριο "Greek Affair", ο Τάσος Αντωνίου μαζί με την κλινική διατρoφολόγο και συνιδιοκτήτρια του εστιατορίου Μαριάννα Ζαρμπαλά, τον assistant head sommelier στο εστιατόριο The Ledbury Λευτέρη Κανδύλη, και τον δρυτή της εταιρείας ERGON Θωμά Δούζη μίλησαν για το βιβλίο  "Για να μην ξαναπείς ποτέ Μαμά Πεινάω" σε μια πολύ ζεστή, άκρως "ελληνική" ατμόσφαιρα στο Λονδίνο.

Η αίθουσα “πλημμύρισε” από φίλους και αναγνώστες του website www.mamapeinao.gr οι οποίοι τίμησαν τον συγγραφέα με την παρουσία τους, ενώ επίσημος χορηγός αερομεταφορών ήταν η Aegean Airlines.

 

Σχετικά με τον συγγραφέα

O Τάσος Αντωνίου γεννήθηκε στο Πασαλιμάνι το 1981. Σπούδασε Επικοινωνία στο Αμερικάνικο Κολλέγιο. Έχει εργαστεί σε πολλά μέσα ενημέρωσης (περιοδικά, websites και ραδιοφωνικούς σταθμούς). Έχει μαγειρέψει με σεφ παγκοσμίου φήμης, όπως ο Jamie Oliver. Το 2009 το πάθος του για το φαγητό τον οδήγησε στην ίδρυση του Μαμά Πεινάω, μιας πλατφόρμας αφιερωμένης στο food culture. Αγαπάει τον Πειραιά, την ομορφιά στην τέχνη και την ανθρώπινη επικοινωνία.