ΓΑΜΟΣ

Δεν ξέρεις τι να ευχηθείς σε έναν γάμο, θα σου πούμε εμείς

Pexels

Το Weddingplan.gr σε συνεργασία με το ladylike.gr σας κατηγοριοποίησε και σας παρουσιάζει τις πιο κλασικές ευχές για έναν γάμο. Για να μην ψάχνεστε τελευταία στιγμή!

O γάμος είναι ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή των περισσότερων ανθρώπων. Το να δώσετε μια ειδική κάρτα που να εκφράζει τις επιθυμίες και ευχές σας για το νιόπαντρο ζευγάρι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας μαζί τους και κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνει ένα πολύ ιδιαίτερο αναμνηστικό για το μέλλον. Ανάλογα με το ζευγάρι και η σχέση σας με αυτούς, υπάρχουν πολλές κλασσικές ευχές γάμου για να διαλέξετε.

Ανακαλύψτε τις βρίσκοντας αυτό που ταιριάζει καλύτερα τη σχέση σας μαζί τους και προσθέσετε μια προσωπική πινελιά για να γίνει μια από τις πιο συγκινητικές κάρτες γάμου.

Θρησκευτικές ευχές

Οι παραδοσιακές θρησκευτικές ευχές ταιριάζουν πολύ στα ζευγάρια που έχουν ιδιαίτερα θερμό το θρησκευτικό τους συναίσθημα, καθώς και στα μέλη της οικογένειάς τους. Οι άνρωποι αυτοί δίνουν μεγάλη σημασία στην ευλογία της εκκλησίας και θέλουν να μοιραστούν την αγάπη τους για τον Θεό. Εάν το ζευγάρι πρόκειται να κάνει έναν παραδοσιακό γάμο με τελετή στην εκκλησία, μια θρησκευτικής φύσης ευχή θα ήταν η πλέον ενδεδειγμένη.

“Προσευχόμαστε όλοι για να σας καθοδηγεί ο Θεός στην νέα, κοινή σας ζωή. Είθε να ευλογεί εσάς και τους απογόνους σας.”

“Σας ευχόμαστε την ευλογία του Θεού την ημέρα του γάμου σας και μακάρι να Βρίσκεται πάντα στην καρδιά του γάμου σας, στο φως του σπιτιού σας, και στην κοινή σας ζωή. Συγχαρητήρια.”

Ευχές για την αγάπη

Για εκείνους που επιθυμούν έναν γάμο γεμάτο αγάπη και ρομαντική ατμόσφαιρα, θα ήταν καλύτερο οι ευχετήριες κάρτες γάμου τους να κυμαίνονται ρος την ίδια κατεύθυνση. Θα ήταν προτιμότερο να μην χρησιμοποιήσετε τις συνηθισμένες ευχές , αλλά να εστιάσετε σε ευχές αγάπης στη διάρκεια της έγγαμης ζωής του νεόνυμφου ζευγαριού.

“Ευχόμαστε ο γάμος σας να είναι ευλογημένος με αγάπη και ευτυχία για πάντα.” efxiΧαρούμενες ευχές

Η χρήση κάποιας κλασσικής, όμορφης γαμήλιας ευχής αποτελεί συχνά μια κοινή επιλογή για τους καλεσμένους του γάμου που είναι είτε μακρινοί συγγενείς του ζευγαριού, είτε απλοί γνωστοί. Μερικοί άνθρωποι δεν αισθάνονται άνετα να προσπαθούν να μαντέψουν τι είδους ευχές γάμου θα ήταν οι καταλληλότερες για το ζευγάρι, έτσι επιλέγουν κάποια που είναι πάντα κατάλληλη.

“Εύχομαι η σημερινή ημέρα να είναι η αρχή μιας μακράς και όμορφης διαδρομής. Σας ευχόμαστε όλοι ό, τι καλύτερο για τη νέα σας ζωή μαζί.”

“Είθε η νέα σας ζωή μαζί να γεμίσει και τους δύο σας με αγάπη, ευτυχία και αρμονία. Έχετε τις θερμότερες ευχές μας. Συγχαρητήρια!”

Ποιητικές ευχές

Υπάρχουν πολλά ρητά και ποιήματα για να εκφράσουν τις ευχές σας για το ζευγάρι την ημέρα του γάμου τους. Το να γράψετε ένα τρυφερό ποίημα γάμου στο εσωτερικό της κάρτας σας, αποτελεί έναν από τους καλύτερους τρόπους για να εκφράσετε την αγάπη και τις ευχές σας. Παρότι μπορεί να είναι σύντομο και απλό, φανερώνει κάτι περισσότερο από μια απλή, κοινότυπη ευχή και αποπνέει περισσότερο συναίσθημα.

“Η ευτυχία σας ξεκινά

με την υπέροχη ημέρα του γάμου σας.

Θα μοιραστείτε τα πάντα μαζί

Μέσα από όλες τις συνθήκες, η αγάπη σας θα μείνει.

Συγχαρητήρια σε εσάς,

που αρχίζετε την ευτυχισμένη ζωή σας.

Είθε όλα τα όμορφα πράγματα να γίνουν δικά σας,

ως νέοι σύζυγοι. ”

“Η ημέρα του γάμου σας είναι μόνο η αρχή

μιας ζωής γεμάτης αγάπη και χαρά.

Ξεκινά από τη στιγμή που θα σας ενώσουν τα στέφανα,

όταν οι δύο σας θα γίνετε ένα.

Σας ευχόμαστε υγεία και ευτυχία.

Μέσα στα χρόνια, μακάρι η αγάπη σας να αυξηθεί,

και να γίνεται πιο δυνατή από μέρα σε μέρα,

φωτίζοντας για πάντα το γάμο σας. ”

Διαβάστε ακόμα στο Weddingplan.gr:

Ευχές για τα 50 χρόνια γάμου

Αναζητώντας το ιδανικό νυφικό για την μεγάλη ημέρα!

Διακόσμηση Γάμου με Ορτανσίες