ΓΑΜΟΣ

Πρωτότυπες ιδέες για την διακόσμηση του γάμου σου

Το Weddingplan.gr σε συνεργασία με το Ladylike.gr σου προτείνει διαφορετικές ιδέες για να μην κάνεις έναν κλισέ γάμο.

Αν βαριέσαι τους κλασικούς γάμους και θέλεις κάτι διαφορετικό κανείς δε σου απαγορεύει να το κάνεις. Μια γαμήλια διακόσμηση που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα είναι εντυπωσιακή, νεανική και ενδιαφέρουσα χωρίς αυτό να την κάνει λιγότερο φινετσάτη.

Βοήθεια από τη φύση

Εμπνεύσου από τη φύση και ενσωμάτωσε στη διακόσμηση σου στοιχεία από το μέρος που θα γίνει ο γάμος ή η δεξίωση σου. Αν παντρεύεσαι κοντά σε παραλία ένα ναυτικό θέμα θα ήταν ιδανικό. Εκμεταλλεύσου την άμμο, τα κοχύλια, τα ξύλα από βάρκες, ναυτικούς κόμπους και μπουκάλια με κρυμμένα σημειώματα για ένα ονειρικό σκηνικό. Αν πάλι παντρεύεσαι κοντά στο βουνό το θα ήταν καλύτερο από το να εμπνευστείς απο τα δέντρα, τα χρώματα της φύσης, τα κουκουνάρια και τα φύλλα.

 

Το αγαπημένο σου βιβλίο

Φτιάξε τη δική σου ιστορία αγάπης μιμούμενη στοιχεία από την αγαπημένη σου ρομαντική ιστορία ή παραμύθι. Χάρισε στους καλεσμένους σου το ίδιο το βιβλίο και φτιάξε το σκηνικό του γάμου σου να θυμίζει την εποχή, την ατμόσφαιρα και το τοπίο όπως το φαντάστηκες την πρώτη φορά που το διάβασες.

 

Ένας γάμος με κουλτούρα

Είσαι φαν της φωτογραφίας; Του κινηματογράφου; Της ζωγραφικής ή της μουσικής; Δείξε το κάνοντας το γάμο σου να αντανακλά την αγαπημένη σου τέχνη. Χρησιμοποίησε ασπρόμαυρες φωτογραφίες και παλιές φωτογραφικές μηχανές, φωτογραφίες από κλασσικές ταινίες και συγκροτήματα, όμορφους πίνακες σε κορνίζες, νότες, μουσικά όργανα, πινέλα ζωγραφικής…οι πιθανότητες είναι αμέτρητες.

 

Ταξίδεψε νοερά

Χρησιμοποίησε στοιχεία από τον αγαπημένο σου προορισμό είτε τον έχεις επισκεφθεί είτε όχι. Ένα τροπικό νησί; Μια μεγαλούπολη; Ένα μυστηριώδες τοπίο; Ταξίδεψε τους καλεσμένους σου διαλέγοντας τοπικά φαγητά, χρώματα του αγαπημένου σου προορισμού και διακόσμηση που θα ταξιδέψει εσένα και όσους βρεθούν στο γάμο σου.

Διάβασε ακόμα στο Weddingplan.gr

Στολισμός πάρτι γάμου

Παιδικά Πάρτυ & Δραστηριότητες στο Κτήμα Λέχου

Νυφικά Faliakos by Petridis