ΣΧΕΣΕΙΣ

10 πράγματα που όλες οι γυναίκες μισούμε στους άντρες

Όταν βγαίνεις ραντεβού, δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό: ντύνεσαι, στολίζεσαι, αρωματίζεσαι, κάνεις πρόβα στον καθρέφτη το πώς θα τον χαιρετήσεις (τι εσύ όχι;), φροντίζεις να είσαι ευγενική και να μην του μιλήσεις από την πρώτη μέρα για όλα σου τα ... προβληματάκια που σε κάνουν μια ακόμα τέλεια γυναίκα.

Επειδή όμως βγήκες μαζί του, δε σημαίνει ότι μπορεί να σου φέρεται όπως θέλει! Ίσα ίσα πρέπει να εκτιμήσει που δέχτηκες να ξοδέψεις για εκείνον ό,τι πολυτιμότερο έχεις (τον χρόνο σου) και να είναι κι εκείνος απέναντί σου όσο καλύτερος μπορεί. Παρακάτω, ακολουθούν δέκα σημάδια που δείχνουν ότι ο συνοδός σου δεν έχει τελικά το boyfriend material που νόμιζες. Ακόμα κι αν πήγαινες για one night stand, πάντα χρειάζεται ένα τουλάχιστον αξιοπρεπές περιτύλιγμα. Αν λοιπόν κάνει μαζί σου κάτι από τα παρακάτω, πες του ένα αδιαπραγμάτευτο “Αντίο, το χάνω κι αυτό το πλοίο” και πάμε γι’ άλλα φιλενάδα.

1. Δεν ρωτάει τίποτα για σένα

Μιλάει συνέχεια για τον εαυτό του και δε δείχνει να θέλει να σε μάθει. Είναι ωραίο να έχει ενδιαφέροντα, αλλά μήπως το να αδιαφορεί τόσο για το ποια είσαι στο ραντεβού, δεν είναι και ο καλύτερος οιωνός για μια μελλοντική σχέση;

2. Κοιτάζει το κινητό του, ενώ κουβεντιάζετε

Δεκτή και ευρέως διαδεδομένη η εξάρτηση από τα social media, αλλά απαράδεκτο να του τραβάει την προσοχή η φωτεινή οθόνη του κινητού του, αντί για τη γυναίκα που έχει δίπλα του.

3. Δε γελάει ποτέ

Αν δε γελάει με καμία από τις απόπειρες χιούμορ που κάνεις, ούτε καν από ευγένεια, τότε καλύτερα να μείνεις μακριά. Αυτή η συνύπαρξη προμηνύεται βαρετή, μίζερη και καθόλου διασκεδαστική.

4. Τσεκάρει συνέχεια άλλες γυναίκες

Δεν είναι ότι έφυγε μια φορά το μάτι του, αλλά ενώ του μιλάς, κοιτάζει πίσω, δεξιά και αριστερά σου, αλλά ποτέ εσένα στα μάτια. Είναι σχεδόν εμμονικό, οπότε μάλλον θα βοηθούσε αν έπαιρνες την τσάντα σου κι έφευγες τελείως από το οπτικό του πεδίο. Μην εμποδίζεις κιόλας.

5. Δε σταματάει να μιλάει για το πιο βαρετό θέμα του κόσμου

Είναι κάτι που δε σε αφορά και δεν έχεις κανένα κοινό σημείο αναφοράς: μπάλα, αυτοκίνητα, υπολογιστές, ρομποτική. Είναι τέλειο να έχει κάποιο χόμπι, αλλά εσύ δεν είσαι η κατάλληλη παρέα να το αναλύσετε. Πρέπει να το καταλάβει πριν κοιμηθείς.

6. Μυρίζει

Θες και σχόλιο; Πρέπει να μάθει να κάνει μπάνιο. Και θα έλεγα να μην είσαι εσύ αυτή που θα του το διδάξει.

7. Σε καλεί να βγείτε με τους φίλους του και κάνει πως δεν υπάρχεις

Έχεις όλη την διάθεση να κάνεις καλή εντύπωση, αλλά εκείνος είναι ο συνδετικός κρίκος. Αν μιλάει συνέχεια με τους κολλητούς του, μίλα με το αγόρι που σε κοιτάζει από την δίπλα παρέα.

8. Αποκαλεί την πρώην του “τρελή”

Και μόνο το γεγονός ότι μιλάει για την πρώην του σε σένα είναι κάκιστο, πόσο μάλλον να την χαρακτηρίζει και ποικιλοτρόπως. Δε φαντάζομαι να θες να πάρεις τη θέση της μια μέρα.

9. Όταν δεν τον νοιάζει η εμφάνισή του

Σίγουρα η υπερβολή δεν είναι και το καλύτερό σου, αλλά το να έρχεται με φόρμες και άλουστος στο ραντεβού σας δεν φαντάζομαι να είναι στα προαπαιτούμενά σου. Φυσικά θες να θέλει ο ίδιος να τον δεις περιποιημένο και δεν έχεις άδικο.

10. Όταν δε σε συστήνει στον κόσμο που χαιρετά

Δεν χρειάζεται να σου δώσει κάποια ταμπέλα όπως “το κορίτσι μου” ή “η φίλη μου”, μπορεί απλά να πει το όνομά σου. Δεν είναι και τόσο δύσκολο να μην είναι αγενής έτσι;