ΣΧΕΣΕΙΣ

6 γλυκά δώρα για να κάνεις στον σύντροφο σου του Αγίου Βαλεντίνου

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και για ακόμη μια φορά πρέπει να εντυπωσιάσεις. Είναι η δική σας ημέρα, η μέρα των αγαπημένων και πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις κάτι το ξεχωριστό. Έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και θα ήθελες αυτή τη φορά να πρωτοτυπήσεις.

Δεν θέλω να μου αγχώνεσαι, οι πιο κάτω ιδέες για τα πιο γλυκά δώρα σίγουρα θα σου αρέσουν.

Κλείσε ένα βράδυ σε ένα ξεχωριστό ξενοδοχείο

Υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να ξεφύγεις έστω λίγα χιλιόμετρα μακριά και να απολαύσεις ένα με δυο βράδια σε ένα ξενοδοχείο με το ταίρι σου; Υπάρχουν τρελές προσφορές κάθε χρόνο με ξενοδοχεία που θα σου προσφέρουν μια ξεχωριστή ημέρα Αγίου Βαλεντίνου. Άσε που δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι εσύ, εκτός από το να πληρώσεις. Και μπορείς να τα βρεις σε πολύ καλές τιμές αν αυτό είναι κάτι που σε αγχώνει και διστάζεις.

Βάλε τις φωτογραφίες σας σε ένα μπλουζάκι, κάδρο ή ακόμη και σε μπουκάλι

Τι πιο ωραίο δώρο από το να του αποτυπώσεις τις αναμνήσεις σας σε ένα μπλουζάκι; Ή μάλλον επειδή αυτό είναι κάτι συνηθισμένο, κάνε την αλλαγή και κάνε κάτι πρωτότυπο. Βγάλε μια selfie, μπες στη σελίδα kissyourhoney.gr  του METAXA Honey Shot  και φτιάξε τις δικές σας ετικέτες εντελώς δωρεάν.  Ναι τόσο απλά. Εσύ αυτό που έχεις να κάνεις είναι να την κάνεις Upload, να γράψεις το δικό σου μήνυμα και να παραλάβεις τις ετικέτες.

Μετά, στη φιάλη Honey Shot που θα έχεις ήδη φροντίσει να αγοράσεις από καλά ενημερωμένες κάβες ή και online στο www.houseofwine.gr, μπορείς να κολλήσεις τις ετικέτες! Πιστεύω είναι πολύ ξεχωριστό δώρο, θα πιείτε το ποτάκι σας και θα έχετε αναμνηστική φωτογραφία πάνω σε αυτό το φανταστικό μπουκάλι. Το METAXA λοιπόν σου κάνει δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου την φωτογραφία σας σε ετικέτα.

Εδώ στο Ladylike, το δοκιμάσαμε χωρίς δεύτερη σκέψη:

 

 

Χάρισε του μια αξέχαστη βραδιά

Φτιάξε το αγαπημένο του φαγητό, φόρεσε τα αγαπημένα του εσώρουχα και βάλε την ταινία που λατρεύει να βλέπει και να ξαναβλέπει. Αυτή η βραδιά είναι ξεχωριστή και πρέπει να την εκμεταλλευθείς σωστά. Και αυτό θα το πετύχεις ικανοποιώντας τις αδυναμίες του.

Βγες στην πόλη και δες την αλλιώς

Μερικές φορές δεν χρειάζονται πολλά πράγματα. Αρκεί μόνο η σκέψη και η καλή διάθεση. Με το κατάλληλο ποτό και μια βόλτα στην πόλη, μπορεί να αλλάξει όλη η βραδιά σας. Με σφηνάκια METAXA Honey Shot ανά χείρας ανεβείτε στον Λυκαβηττό ή σε άλλα αντίστοιχης ομορφιάς σημεία της πόλης, απολαύστε τη θέα και πιείτε στην υγειά σας. Απλά, λιτά και… αγαπημένα.

Ένα μασαζάκι και μετά για φαγητό στο αγαπημένο σας εστιατόριο θα ήταν κάτι ονειρικό

 

Μμμ υπάρχει περίπτωση να μην τρελαθεί με την ιδέα του μασάζ; Όχι. Ζήτησε του να πάρει άδεια από την δουλειά, κλείσε ένα τρίωρο μασάζ, μην σου πω περισσότερο, μετά ένα καλό εστιατόριο και θα δεις πως θα το εκτιμήσει. Άσε που θα το απολαύσεις και εσύ.

Ένα ταξίδι έκπληξη, τι λες; Θα τρελαθεί;

 

Δεν χρειάζεται να πάτε μακριά. Τώρα που έξω κάνει κρύο, πάρτε σκουφιά, γαλότσες και τρέξτε στο πιο κοντινό χιονοδρομικό. Καλάβρυτα ίσως ή Αράχοβα. Μπορείς να κλείσεις σπιτάκι με τζάκι για να το κάνετε ακόμη πιο εντυπωσιακό. Αν έχεις χρήματα για κάτι μεγαλύτερο καλό θα ήταν να πάτε Ρώμη ή Γαλλία που είναι από τις πιο ρομαντικές χώρες.