ΣΧΕΣΕΙΣ

Αυτές είναι οι πιο προσωπικές στιγμές των ερωτευμένων ζευγαριών

Η Natalia Mindru Photomicona, είναι μια φωτογράφος από το Βουκουρέστι που δεν ενδιαφέρεται για γλυκανάλατες, αγαπησιάρικες φωτογραφίες, αλλά ψάχνει να απαθανατίσει την ωμή, αληθινή, αφιλτράριστη αγάπη.

Το project της με τίτλο Urban Love, είναι μια ωδή σε όλα εκείνα τα φιλιά που δε δώσαμε, τα μυστικά και τα λόγια που δεν είπαμε στους αγαπημένους μας και την οικειότητα και την αγάπη που όλες έχουμε νιώσει λίγο πολύ κάποια στιγμή με κάποιον άνθρωπο.

Η Natalia δεν γνώριζε τα ζευγάρια που φωτογράφιζε μέχρι τη μέρα του shooting, καθώς μέχρι τότε επικοινωνούσαν μόνο μέσω social media. Το γεγονός ότι της επέτρεπαν να εισβάλλει στον πιο προσωπικό τους χώρο και να απαθανατίσει τις πιο ιδιαίτερες στιγμές τους, ήταν κάτι που τη συγκλόνιζε με κάθε νέο ζευγάρι, άσχετα με το πόσες φορές το είχε ξανακάνει προηγουμένως.

Η ίδια δηλώνει πως μέσα από τα ειδύλλια των άγνωστων ανθρώπων, είχε την ευκαιρία να πιστέψει στην αληθινή αγάπη, όχι εκείνη που φανταζόμαστε σαν ιδανική και χωρίς προβλήματα, αλλά αυτή που είναι γεμάτη ψεγάδια και φθείρεται με την καθημερινή τριβή.