ΣΧΕΣΕΙΣ

Αυτές οι γυναίκες θα μας έκαναν να αλλάξουμε σεξουαλική προτίμηση

Ανήμερα με την παρέλαση υπερηφάνιας του Athens Pride, η ομάδα του Ladylike.gr, δηλώνει ευθαρσώς πως έχει σκεφτεί να αλλάξει τις σεξουαλικές της προτιμήσεις. Όχι έτσι απλά επειδή μας πλήγωσε κάποιος άντρας, αλλά επειδή στη θέα των ακόλουθων γυναικών, χάνουμε τα λογικά μας. Και θα εξηγήσουμε αναλυτικά τις προσωπικές μας επιλογές βεβαίως βεβαίως.

Η Νίκη Χάγια είναι ερωτευμένη με την Pink

 

Θέλω να κρεμαστώ μαζί της βρε παιδί μου. Πώς το λένε; Να δω τον κόσμο ανάποδα πάνω στα πανιά μαζί της. Τόσο μακριά θα έφτανα για την αγάπη που της έχω. Πάντα μου άρεσαν οι δυναμικές γυναίκες. Δώσε μου, δηλαδή, Sharon Stone με παγοκόφτη και πάρε μου την ψυχή. Έτσι και με την Pink. Μπορεί να μην έχει παγοκόφτη, αλλά νιώθω ότι πάνω στο γυμνασμένο σώμα της μπορώ να ξαποστάσω λίγο και να ξεχάσω τα καθημερινά προβλήματα. Το κορίτσι αυτό είναι βράχος. Άσε μου έχω την εντύπωση ότι είναι έτοιμη για τα πάντα. Δηλαδή, αν της προτείνεις να πάτε για bungee jumping στη γέφυρα Kawarau στη Νέα Ζηλανδία και μετά για ποτάρες στο Noel στην Κολοκοτρώνη θα σου πει ναι. Pink σε θέλω κολασμένα.

Η Μικαέλα Θεοφίλου ποθεί την Cate Blanchett

 

Για μένα θα μπορούσε να ήταν η Cate Blanchett.  Όχι λόγω Carol προφανώς! Αλλά γιατί αυτή η ψυχρή κομψότητα σε κάνει να θες να σπάσεις τον πάγο που κρύβει το βλέμμα της. Φτάνει να την κοιτάξεις καλά στα μάτια για να καταλάβεις ότι πίσω από αυτή την επιφανειακή ψυχρότητα κρύβεται η λάβα. Έπειτα είναι η μπάσα φωνή της που έρχεται σε γοητευτική αντίθεση με το ανυπέρβλητα θηλυκό στιλ της, το χαμόγελό της που κάνει και τα μάτια της να γελάνε πονηρά, οι τρελές γνώσεις που έχει και η άποψή της για τα πράγματα που θα μπορουσαν να κάνουν το καλύτερο εγκεφαλικό σεξ, και φυσικά το wickedundercover χιούμορ της που σε συνδυασμό με το αυστραλιανό accent είναι το καλύτερο διεγερτικό. Όταν για π.χ. της λέει μία δημοσιογράφος: «Σ’ αγαπώ σαν ηθοποιό αλλά σ’ αγαπώ και σαν fashionista», εκείνη της απαντάει «Είμαι παντρεμένη»! Και εγώ Cate… Πειράζει;

Η Δέσποινα Δημά θα γινόταν ζευγάρι με την Ellen DeGeneres

 

Έχει ξαναγραφτεί ανάλογο κείμενο αλλά να το επαναλάβω σε περίπτωση που η Ellen δεν το είχε διαβάσει. Βλέπω ανοιχτές αντρικές πλάτες και βουρκώνω, βλέπω γυμνασμένα αντρικά χέρια και αναστατώνομαι αλλά αν η Ellen DeGeneres ήθελε να γίνουμε ζευγάρι κατά πάσα πιθανότητα θα δεχόμουν και με μεγάλη χαρά. Μιλάμε για την ιδανική σύντροφο ζωής ανεξαρτήτως φύλου. Δεν είναι θέμα (μόνο) σεξουαλικής προτίμησης. Στην περίπτωση της Ellen είναι θέμα αύρας και σιγουριάς. Και μάτια; Έλα Απόλλωνα έλα, πάρε την λύρα μ’ ακούς και παίξε μόνο για μένα. Παίξε, παίξε του Αιγαίου τα μπλουζ. I Do.

Η Μάριον Παλιούρα θα ξεχνούσε τα αρσενικά για χάρη της Rihanna

Το trashy – slutty chic της Riri και ταυτόχρονα το ύφος του κοριτσιού από τα Barbados, όταν έχει μόλις ξεβαφτεί και βγάλει από πάνω της γούνες, στρας και γκλίτερ, είναι για μένα ο συνδυασμός που σκοτώνει. Είναι σέξι, αμφιλεγόμενη, έχει υπέροχο κορμί, μου αρέσει ό,τι κι αν φορέσει και η φωνή της ξεχωρίζει από τις πρώτες νότες. Έχει χτίσει την δική της αυτοκρατορία σε ρούχα, παπούτσια, καλλυντικά με συνεργασίες με κολοσσούς του χώρου, και τολμάει σε όλους τους τομείς γιατί ξέρει ότι μπορεί να κάνει (τα πάντα) καλά. Kανένα κακό τραγούδι δε θα με κάνει να την αγαπώ λιγότερο. Το κορίτσι αυτό που κοσμεί το φόντο του υπολογιστή και του κινητού μου, είναι για μένα ό,τι πιο σέξι κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στον πλανήτη, με αποκορύφωμα αυτή της την εμφάνιση.

 

Η Αφροδίτη Σακκά θα παντρευόταν την Alexa Chung

 

Major girl crush και style crush (προφανέστατα) και ας μου πει ένας άνθρωπος οτι διαφωνεί, δηλαδή, τον προκαλώ. Ψηλή σαν αμυγδαλιά (είναι ψηλές οι αμυγδαλιές;) με τα ατέλειωτα πόδια της περιφέρεται στα στενά της Νέας Υόρκης παραγγέλνοντας καφέ με τη Λονδρέζικη, βραχνή φωνή της που κάθε φορά που ανοίγει το στόμα της θέλω να ξαπλώσω στο σκοτάδι και να την ακούω. Ας μην συζητήσω περί στιλ γιατί αν υπάρχει κάποια κινητήρια συμπαντική δύναμη εκεί έξω και με ακούει, παρακαλώ θέλω έστω ένα βρακί της (όχι με τον περίεργο, creepy τρόπο απλά θα ήμουν ευγνώμων με το ελάχιστο). Θα κλείσω την ωδή ετούτη στην Alexa με το κυριότερο: είναι πανέξυπνη, είναι ΦΟΒΕΡΑ αστεία, είναι γοητευτική, έχει γύρω στα 36184926 ταλέντα και όπως και να έχει εγώ θα τηνέ βρω και θα την παντρευτώ. Γιατί είναι ο παράδεισος. (Πληροφοριακά πιςτεύω πως σίγουρα θα με ερωτευθεί για το χιούμορ και το μεσογειακό μου ταπεραμέντο, δεν ανησυχώ.)

Η Νάνσυ Κωστακοπούλου θα έβλεπε αλλιώς μόνο την FKA Twigs

Δεν είχα σκεφτεί ποτέ μέχρι σήμερα αν θα άλλαζα σεξουαλικές προτιμήσεις για τα μάτια μιας γυναίκας, πιστεύω όμως ότι θα το έκανα αποκλειστικά και μόνο για την FKA Twigs. Δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός ότι έχω συνδέσει τα τραγούδια της με απίστευτα ερωτικές φάσεις που θα ήθελα να ζήσω ή ότι είναι κοπέλα του Robert Pattinson- ΑΡΑ έμμεσα θα είναι σαν να έχω κάνει κάτι με αυτόν (χιχιχι), πάντως αυτή η λίγο θεατρική της αισθητική σε συνδυασμό με την αφόρητα σέξι φωνή της θα χαλάρωνε τις όποιες αναστολές μου. (FKA αν με διαβάζεις και μια live perfomance του Two Weeks θα με κάλυπτε πάντως, να ξέρεις).