ΣΧΕΣΕΙΣ

Η Τζάκι Κένεντι Ωνάση παραδίδει -μετά θάνατον- μαθήματα χωρισμού

Είχε δείξει από πολύ μικρή "σημάδια" ότι δεν ήταν μια συνηθισμένη γυναίκα. Ο λόγος για την Τζάκι Κένεντι Ωνάση, η οποία παραδίδει ακόμα και μετά θάνατον, μαθήματα σχετικά με το πως να χωρίζεις σαν Κυρία. Ναι με Κ κεφαλαίο.

Επιστολή της που βγήκε πρόσφατα στην δημοσιότητα, πραγματικά δείχνει ότι η ίδια είχε εξαιρετικό γραπτό λόγο και… attitude, σε ότι αφορά τα ερωτικά της. Ας μην πολυλογούμε. Δες τι έγραφε για να χωρίσει ένα αγόρι της, όταν ήταν 17 χρονών!

“Πάντα νόμιζα ότι το να είσαι ερωτευμένος με κάποιον συνεπάγεται να κάνεις τα πάντα για χάρη του – να πεθαίνεις από την πείνα για να του αγοράσεις ψωμί και να μη σε νοιάζει να ζεις στη Σιβηρία μαζί του – και πάντα νόμιζα ότι κάθε λεπτό μακρυά από αυτόν θα ήταν κόλαση – άρα κοιτώντας τα πράγματα από αυτή τη σκοπιά, φαντάζομαι ότι δεν είμαι ερωτευμένη μαζί σου”.

Σε γράμμα άλλο, προς τον ίδιο παραλήπτη, είχε γράψει επίσης:

“Σ’ αγαπάω ωστόσο – και μπορώ να σε αγαπάω χωρίς να σε φιλάω κάθε φορά που σε βλέπω και ελπίζω να το καταλαβαίνεις αυτό”.

Το γράμμα απευθυνόταν στο τότε αγόρι της, που φοιτούσε στο Harvard. Η ΕΠΙΚΗ επιστολή μάθημα χωρισμού, καθώς και άλλες του ζευγαριού αυτού, πωλήθηκε προς 134.500 δολάρια στoν οίκο Christie’s, το 2011.